Studentstage Barentskrans

Studentstage Barentskrans

Regio

Locatie

  • Den Haag

Dagen

Maanden

Bedrijfsinformatie

BarentsKrans biedt rechtenstudenten in de laatste fase van hun bachelor of tijdens hun master de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen de advocatuur of het notariaat door middel van een studentstage.

Met bijna 80 advocaten en notarissen is BarentsKrans actief binnen verschillende rechtsgebieden, zowel op nationaal als internationaal niveau. Ons kantoor heeft specialisten in de volgende praktijkgroepen: arbeidsrecht, cassatie/commerciële contracten, corporate & commercial litigation, corporate/M&A/financieel toezicht, EU & mededinging, IE & technologie en vastgoed. Tijdens je studentstage bij BarentsKrans krijg jij de mogelijkheid om alle praktijkgroepen te leren kennen!

Functieomschrijving

Als student-stagiair(e) werk je gedurende twee maanden mee aan interessante juridische zaken. Je zoekt voor diverse praktijkgroepen juridische vraagstukken uit: je bent dus niet gebonden aan één rechtsgebied, maar draait mee binnen alle praktijkgroepen. Op deze manier leer je de (juridische) praktijk én ons kantoor goed kennen. Daarnaast ga je mee naar zittingen en besprekingen en ben je natuurlijk welkom bij al onze sociale activiteiten.

Wij werken in compacte, zelfsturende teams, daarom verwachten we van jou dat je initiatiefrijk en assertief bent. Dankzij de korte lijnen en open cultuur, is er ruimte voor jouw frisse ideeën. Ben jij de accurate, pragmatische en nuchtere student-stagiair(e) die bij ons kantoor past?

Functie-eisen

Wat biedt het bedrijf je?

Wanneer je als student-stagiair(e) bij ons aan de slag gaat, krijg je een eigen werkplek op de kamer van een van onze juristen. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van €700,- bruto per maand. Als je geen recht (meer) hebt op een studenten OV-abonnement ontvang je tevens een reiskostenvergoeding. Tevens profiteer je van een lunchkostenregeling in ons bedrijfsrestaurant.

Wil jij in 2019 een studentstage bij ons lopen? Solliciteer dan direct!