Studentstage bij ondernemingsrechtkantoor
De Breij Evers Boon | Meeloopstage, B Rechten| S Juridisch|

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een Amsterdams boutique kantoor met 26 advocaten, volledig gericht op de ondernemingsrechtelijke transactie-, proces- en adviespraktijk.

De keuze voor uitsluitend deze drie praktijken zien wij als de uitgelezen kans gespecialiseerd te zijn en te blijven. Het is voor ons een vanzelfsprekende keuze: snel opvolgende juridische ontwikkelingen én voortdurend wijzigende market practice samen bepalen de omgeving waarin wij werken.

Onze cliënten zijn professionals die altijd op onze kennis en aanpak rekenen. Zij verwachten, juist als het er op aankomt, specialisme en kwaliteit naast een persoonlijke en doortastende aanpak. Zij gaan er ook vanuit, dat kennis alleen ingezet wordt als dat iets toevoegt. Geen ijdeltuiterij en geen paniekzaaierij, en niet volstaan met de overwegingen. Maar gerichtheid op oplossingen en uitkomsten.
 

Functie omschrijving

Wij bieden studenten voortdurend de mogelijkheid op ons kantoor studentstage te lopen. Een stage duurt 2 kalendermaanden.

Functie-eisen

Als je enthousiast bent over de advocatuur (al is het om die oriënterend te leren kennen), ten minste in het derde jaar van je studie zit, ondernemingsrechtelijke vakken achter de rug hebt, graag wilt leren en goede resultaten hebt behaald, dan komen we graag met je in contact.

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden uitdagend en gespecialiseerd werk, kansen op snelle ontplooiing, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Tijdens je studentstage zal je werkzaam zijn binnen onze transactie-, proces- en adviespraktijk en zal je intensief worden begeleid door onze advocaten.
 

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Branche

Studie

Dagen

Maanden