STX Group - Trade Support officer
STX Group | Meeloopstage, B ACCOUNTING / FINANCE| Sales| S Energie| Financiële dienstverlening|

Bedrijfsinformatie

STX Group is gevestigd in hartje Amsterdam en bestaat uit STX Services B.V. en STX Fixed Income B.V. STX Services is het nummer één brokerkantoor in de European Environmental Commodity market. In deze niche gebruiken we onze kennis om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Sinds 2005 brengt STX Services 1,200 klanten uit Europa en Azië bij elkaar in 40 verschillende Environmental Commodities zoals emissierechten, groene stroom certificaten en biotickets.

STX Fixed Income is actief op de internationale financiële markten. STX Fixed Income brengt institutionele (financiële) partijen, zoals pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, vermogenbeheerders, publiekrechtelijk entiteiten, hegde funds en familiebedrijven bij elkaar.

Functieomschrijving

Ben jij zeer gedreven en nauwkeurig? Ben jij recent afgestudeerd en opzoek naar een baan in een dynamische en internationale werkomgeving? Dan is STX opzoek naar jou! Als Trade Support Officer ga jij de mid office te versterken. Je hoofdtaak zal bestaan uit het verwerken van deals die worden gesloten door onze handelaren. Je zult hiervoor voor twee verschillende entiteiten binnen STX Group werken; STX Services en STX Fixed Income. Je zult deel uitmaken van het mid/back office team dat bestaat uit ongeveer 10 mensen van de afdelingen Finance, HR, Recruitment, IT en Legal. Samen met je mid office collega's zul je het eerste aanspreekpunt zijn voor 60 brokers en zul je ongeveer 25 deals per dag verwerken. Je moet het als een uitdaging zien om te werken in een levendige, soms wat hectische, omgeving.

Jouw taken

Het ondersteunen van de brokers en handelaren bij het sluiten en uitvoeren van hun deals. Binnen STX zul jij het eerste punt van contact zijn voor de broker als het gaat om hun klanten en informatie over hun deals.
Je taken zullen onder andere bestaan uit:

Het opstellen van dealbevestigingen en contracten;
Communiceren van contractvoorwaarden met klanten en handelaren;
Het verzorgen van rapportages voor het management;
Het uitvoeren van uitgaande betalingen en leveringen;
Het monitoren van de dealstatus;
Klantenacceptatie;
Facturatie.

Functie-eisen

0-1 jaar werkervaring;
Vloeiend in Nederlands en Engels;
Opleiding: HBO of WO (afgerond of bijna afgerond);
Uitstekende schriftelijke en verbale communicatieve vaardigheden;
In staat zijn om te kunnen multi-tasken;
Goed oog hebben voor detail;
Snel kunnen aanpassen aan veranderingen en kalm kunnen blijven onder druk.

Wat biedt het bedrijf je?

De eerste 2 maanden zullen als stage gezien worden, waarna de optie is om een contract te krijgen.
Internationale en professionele werkomgeving
Jong en dynamisch bedrijf.