Synbra ICT contractmanagement
Synbra | Afstudeerstage, B Management| IT| S Productie en industrie|

Bedrijfsinformatie

Over Synbra
Innovatie met passie in EPS verpakkingen en isolatiematerialen Kennis omzetten in technologie, technologie in creativiteit, creativiteit in innovatie en innovaties in praktische producten voor talrijke toepassingen. Dat is het kenmerk van Synbra Holding.
Synbra Holding is een gerenommeerde, innovatieve groep industriële bedrijven. Met zelfstandig functionerende vestigingen in diverse West-Europese landen en een personeelsbestand van circa 850 medewerkers, behoort zij tot de top in haar marktsegment.
Vanuit het hoofdkantoor in Nederland wordt de organisatie strategisch aangestuurd en worden ondersteunende diensten geleverd, onder meer op het vlak van informatie- en communicatie technologie.
In Management Team is Synbra uitgeroepen tot één van de beste 100 maakbedrijven in Nederland. Het
ICT Shared Service Center bestaat uit een afdeling ICT Operations, Development en Business Analisten. Ruim twintig IT en Business specialisten die vanuit meerdere landen samenwerken aan de ICT dienstverlening aan de ICT eindgebruikers van Synbra.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Op dit moment bestaat het ICT landschap Synbra uit een landschap met honderden applicaties. Een strategische ICT doelstelling voor de nabije toekomst is simplificatie van dit landschap wat moet leiden tot kostenbesparingen en eenvoud in beheer.
Op dit moment is reeds een inventarisatie van alle applicaties binnen het landschap uitgevoerd. De volgende stap is het terugbrengen van het aantal applicaties. Daarvoor is het nodig te analyseren welke processen door welke applicaties worden ondersteund, en hoe dit in overleg met onze business terug kan worden gebracht. Bijvoorbeeld door de kijken naar vergelijkbare applicaties die hetzelfde bedrijfsproces ondersteunen.
Een belangrijk aspect daarbij is tevens het inzichtelijk maken van onderliggende contracten en de mogelijk daaruit voortvloeiende besparingen.
Tenslotte is het de bedoeling een “asset management systeem” op te zetten, waarin applicaties geregistreerd worden, en van waaruit rapportages kunnen worden gemaakt.

Functie-eisen

Wij zoeken een student in de eindfase van de studie, met bij voorkeur een achtergrond in management & ICT. Je beschikt over goede verbale en schriftelijke vaardigheden in Nederlands, Engels en Duits (pré). Je hebt interesse in ICT, procesverbetering en de financiële component van ICT.
Daarnaast ben je proactief, analytisch goed onderlegd, ondernemend en gestructureerd in je manier van werken.

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden een stage met veel vrijheid, waar het gaat om het resultaat en niet waar en wanneer je dat behaalt. Je maakt deel uit van een team dat nauw met elkaar samenwerkt, in een gemoedelijke sfeer in een productie omgeving.

Regio

Locatie

  • Wijchen