Uitdagende en veelzijdige Corporate Finance stage bij boutique in hartje Amsterdam!
Chestnut Corporate Finance | Meeloopstage, B ACCOUNTING / FINANCE| S Financiële dienstverlening|

Functieomschrijving

Chestnut biedt ambiteuze studenten met een financiële achtergrond de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een gedreven en hecht team van corporate finance professionals.
Tijdens een meeloopstage bij Chestnut werk je als onderdeel van ons team actief mee aan live deals waarbij je inzet qua werkzaamheden breed zal zijn. Omdat we met een relatief klein team werken zijn we op zoek naar ondernemende, sociale en zelfstandige kandidaten waarbij je, naast de nodige begeleiding, je eigen groeipad en mogelijkheden voor een belangrijk deel zelf in de hand zult hebben. 

Voorbeelden van werkzaamheden waar je je op zult gaan richten zijn:

- Voorbereiden van presentaties voor live transacties of prospects

- (Mee)werken aan financiële modellen

- Ondersteuning in waarderingsanalyses (DCF, LBO, trading comparables, transaction comparables, WACC analyse, etc.)

- Research verrichten naar bedrijven, sectoren en industrieën

Afhankelijk van de lopende projecten voor klanten en je eigen prestaties en ambities stellen we je tevens in de gelegenheid om waar mogelijk meetings met klanten bij te wonen.

Functie-eisen

Een professionele benadering van het vakgebied met de nodige nieuwsgierigheid en ambitie om snel een waardevolle rol in een deal team te spelen. 


De ideale kandidaat is een teamplayer, integer, discreet, hands-on, ambitieus, sociaal en ondernemend

Wat biedt het bedrijf je?

Tijdens je stage bieden we uiteraard de begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Daarbij verwachten we van jou dat je zelf initiatief neemt wanneer dat nodig is en je tot op zekere hoogte beschikt over relevante ervaring (studie, eerdere stages, etc.) en affiniteit met onze werkgebied.
Je groeipad tijdens de stage zal je hierbij voor een belangrijk deel zelf in de hand hebben en binnen ons team zullen we er alles aan doen om dit zo steil mogelijk te laten zijn.
Vergoeding is marktconform.