Uitdagende Stage programmeren
MetaObjects | Afstudeerstage, B Techniek| IT| S Techniek|

Bedrijfsinformatie

Wie zijn wij? 

Metaobjects is een klein, innovatief, slagvaardig en succesvol bedrijf dat haar klanten op maat bedient via een eigen SAAS oplossing op basis van zelfontwikkelde standaard softwarecomponenten, gebruikmakend van Microsoft.NET. Bovendien beschikken we over een gedegen kennis van het sociale domein wat onze primaire doelmarkt is. 

We zijn vanuit Eindhoven actief in de sector van de lokale overheid. Voor het onderwijsdeel worden 100 van de 400 gemeenten in Nederland bediend met onze software. 

Functie omschrijving

Afhankelijk van je kennis en kunde zoeken wij een passende programmeer opdracht. Heb je kennis van user interfaces dan zijn we erg benieuwd naar jouw ideeën om onze applicaties structureel te verbeteren.
Ben je liever ( veel ) technischer bezig? Wat dacht je van het schrijven van een eigen C# Linq provider die ons framework ontsluit via Linq of een UML 2.5 metadata implementatie als nieuwe basis voor ons framework? Wil je liever meedenken over de inrichting van de infrastructuur: ook dat is mogelijk. 

Graag vernemen we jouw voorkeur in een motivatiebrief.

Functie-eisen

- Wij zijn op zoek naar betrokken, gedreven en enthousiaste programmeurs die passen binnen ons team! 
- Iemand die onze klanten te woord kan staan en 
- abstract genoeg kan denken om ons eigen framework verder uit te bouwen.
- Kennis van test-driven-development en/of state-of-the-art web user interface experience is een pre.

Metaobjects heeft een duidelijk visie. We hebben client centricity centraal staan wat tot uiting komt in onze cultuurwaarden: klantgericht, initiatief, ondernemerschap, samenwerken en passie. Hoe kijk jij hier tegenaan in hoe denk jij een bijdrage te kunnen leveren met deze waarden aan het product, de klanten onze organisatie? Stuur ons je onderbouwing samen met je CV.

Wat biedt het bedrijf je?

-Een uitdagende baan in een gezellige informele omgeving 
-Je wordt begeleid door mensen die expert zijn op hun gebied.
-Je zult beschikking krijgen over een ultra-snelle laptop. 
-Kun jij het aan om echt het verschil te maken? Dan bieden we je een ruime vergoeding van €800 per maand en de mogelijkheid ook na je studie bij Metaobjects te blijven.

Regio

Locatie

  • Eindhoven

Dagen

Maanden