Vacature Stagiair Recruitment Events

Locatie

  • Utrecht

Dagen

Maanden

Bedrijfsinformatie

NS staat midden in de samenleving. Elke dag brengen we ruim 1 miljoen reizigers overal naartoe. Dat doen we via het drukste spoorwegnet van Europa, met de meest complete reisplanner van Nederland. En via ons deelfietssysteem: het grootste ter wereld! Om te zorgen dat onze treinen op tijd rijden, de reisplanner feilloos werkt, de deelfietsen glimmend klaar staan en de stations schoon zijn, hebben we talent nodig. Veel talent, voor alle afdelingen.

Misschien denk je bij NS in eerste instantie alleen aan conducteurs en machinisten. Maar er zijn veel meer medewerkers die helpen de van deur-tot-deur reis nog beter en leuker te maken. Wie denk je dat de reisplanner-app ontwerpt, test en verbetert? Onze abonnementen worden geregeld door de mensen van Commercie. Onze treinen blijven rijden door het onderhoud van onze monteurs en engineers en NS blijft financieel gezond omdat de gigantische geldstromen in goede banen worden geleid door onze financieel experts.

Mogelijkheden genoeg dus. Je kunt je carrière bij ons dan ook niet van begin tot eind uitstippelen. We vinden het belangrijk om jou te stimuleren in je ontwikkeling, zodat je álles uit jezelf kunt halen. Met jouw vakkennis, ideeën en inzet kun jij bij NS anders denken en echt het verschil maken. Want wat je rol ook is; bij NS ben je onmisbaar voor de reis van vandaag, morgen en in de toekomst.

Functieomschrijving

Uiteraard kent iedereen NS. En daar zijn we best een beetje trots op. Ook als werkgever staan we goed bekend, maar dit kan altijd beter. In jouw stage speel je daarom een belangrijke rol bij het aanspreken van onze potentiële medewerkers. Hierin ben je succesvol doordat je jouw enthousiaste persoonlijkheid slim inzet bij het:
- Organiseren van recruitmentevents voor diverse doelgroepen van studenten tot senior professionals.
- Aanwezig zijn op de events, hier fungeer je als aanspreekpunt.
- Behandelen van de eventaanvragen.
- Zorg dragen voor juiste communicatie rondom het event.
- Contact onderhouden met diverse studieverenigingen.
- Betrekken en enthousiasmeren van de business bij de events.
 

Functie-eisen

Je doet een hbo of wo studie, bij voorkeur in de richting van Eventmanagement, Facility Management of Hospitality Management.
- Je zoekt een fulltime meewerkstage vanaf februari 2019 voor ongeveer 5 maanden. Het is niet mogelijk om deze stage om te buigen naar een afstudeerstage.
- Je vind het leuk om kennis op te doen van de arbeidsmarkt en recruitment.
- Je bent nieuwsgierig van aard, outgoing en neemt van nature graag het voortouw.
- Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
 

Wat biedt het bedrijf je?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.