Webdeveloper voor internet-startup
JouwWeb | Afstudeerstage, Meeloopstage, B IT|

Webdeveloper voor internet-startup

Bedrijfsinformatie

JouwWeb biedt een online websitebuilder aan waarmee kleine ondernemers en zelfstandig eenvoudig zelf een professionele responsive website kunnen maken.

JouwWeb is een snelgroeiend bedrijf gestart door twee oud-TU/e studenten en bestaand momenteel uit een gezellig jong team van 6 man. Al meer dan 300.000 mensen maken gratis gebruik van onze dienst en ook steeds meer ondernemers kiezen voor de betaalde mogelijkheden van JouwWeb. Wij geloven dat we onze klanten volledig zelfredzaam kunnen maken bij het maken van een professionele website met onze dienst.

Functie omschrijving

Wij bieden diverse mogelijkheden voor studenten met ervaring en affiniteit met webdevelopment. Je zult meewerken aan het verder doorontwikkelen van onze applicatie die door vele duizenden mensen gebruikt wordt.

Functie-eisen

De werkzaamheden en functie-omschrijving kan aangepast worden op jouw kwaliteiten. Je dient op zijn minst bekend te zijn met enkele van de onderstaande technologiëen. Daarbij kun je zowel als backend of frontend developer bij ons terecht.

Backend:
- PHP MVC Framework (bijv. Zend Framework2 of Symfony)
- Doctrine
- Composer
- GIT

Of front-end:
- HTML5/CSS3
- LESS of SASS
- Grunt of Gulp
- UI Design

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden:
- gunstige vergoedingen
- flexibele werktijden
- goede ergonomische werkplek
- begeleiding op academisch niveau