WebNexus - Online Marketeer / Growth Hacker

Bedrijfsinformatie

WebNexus is in 2015 opgericht door twee Groningse studenten. Met als doel: het helpen van MKB’ers aan een succesvolle website tegen een eerlijk tarief.  Als jong en ambitieus internetbureau richt WebNexus zich op de bouw van websites die klanten binnenhalen. Met drie studenten informatiekunde hebben we meer dan 100 klanten voorzien van een website en zijn we dagelijks actief vanaf ons kantoor in de Printfabriek (aan de Atoomweg te Groningen) voor een breed scala aan klanten uit verschillende niches.

Functieomschrijving

Vrijwel al onze klanten halen we binnen via de (organische) zoekresultaten van Google. Google gerust eens op bijvoorbeeld ‘Webdesign Leeuwarden’ of ‘Webdesign Groningen’ en je vindt ons in de top 5 zoekresultaten. Jij gaat aan de slag om onze online vindbaarheid nog verder te vergroten en wij begeleiden je om een goede online marketeer te worden met kennis van SEO, linkbuilding, en social media marketing. Aan de hand van deze skills ga je bezig om de online vindbaarheid van niet alleen WebNexus te vergroten, maar ook die van onze klanten.

Functie-eisen

Ambitieuze student met goede taalvaardigheid die pro-actief meedenkt met hoe we meer klanten kunnen binnenhalen via online kanalen.

Daarnaast: 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Sociaal vaardig
  • Iemand die zich ergens in vast kan bijten

Wat biedt het bedrijf je?

Je krijgt veel ruimte om zelfstandig en op flexibele werktijden aan de slag te gaan voor leuke bedrijven en organisaties. Zowel vanaf ons kantoor als vanuit huis werken, is mogelijk. Wij bieden een goede en leuke begeleiding waarbij je kennis opdoet die ook in de toekomst nog enorm waardevol voor je kan zijn. Wij zoeken studenten met een goede drive en belonen goed werk met een prestatiebonusmodel.