Willis Towers Watson - Academische bijbaan Global HR Consultancy Firm
Willis Towers Watson | Academische bijbaan, B Human Resource Management| Consultancy| Management| S Consultancy|

Bedrijfsinformatie

Willis Towers Watson is a leading global advisory, broking and solutions company that helps clients around the world turn risk into a path for growth. With roots dating to 1828, Willis Towers Watson has 40,000 employees serving more than 140 countries. We design and deliver solutions that manage risk, optimize benefits, cultivate talent, and expand the power of capital to protect and strengthen institutions and individuals. Our unique perspective allows us to see the critical intersections between talent, assets and ideas – the dynamic formula that drives business performance. Together, we unlock potential. Learn more at willistowerswatson.com.

Functieomschrijving

Het Employee Insights team is op zoek naar versterking! Bij ons BeNeNord team in Amstelveen hebben wij ruimte voor een werkstudent met affiniteit voor medewerkersbetrokkenheid, project management plus feeling heeft voor het werken met zeer uiteenlopende stakeholders. Je bent onderdeel van een team dat trajecten ontwikkelt en uitvoert voor multinationals die een zetel hebben in de Benelux en Scandinavië. De taken zijn divers, en je draait vanaf dag 1 mee met verschillende projectteams. Omdat geen enkel project en geen enkele klant hetzelfde is, zijn de werkzaamheden moeilijk in bulletpoints te vangen. Een greep uit de taken van werkstudent: - Analyseren, interpreteren en presenteren van data - Eerstelijns contactpunt voor vragen van klanten en medewerkers - Ondersteunen bij pitches en presentaties - Eindverantwoordelijke voor onderdelen van projecten, te bepalen op basis van eigen interesses en sterktes

Functie-eisen

De werkstudent volgt een WO‐opleiding of HBO-opleiding en heeft affiniteit met HR‐gerelateerde vraagstukken. Hij/zij is in staat zelfstandig en accuraat te werken binnen een team. Enige kennis van statistiek en Excel is een pre. Beheersing van de Franse taal is tevens een pre.

Wat biedt het bedrijf je?

Een werkstudentschap is een unieke gelegenheid om onze organisatie beter te leren kennen. Je kunt dan goed bepalen of wij jouw toekomstige werkgever zouden kunnen zijn. De praktijk heeft uitgewezen dat het overgrote deel van onze werkstudenten en stagiaires bij ons in dienst treedt. En daar zijn we best trots op! Als werkstudent kun je gedurende twee of meer dagen per week praktijkervaring bij ons opdoen. De werktijden zijn flexibel, en daarom goed te combineren met het volgen van een WO-studie. Bovendien bieden wij werkstudenten een zeer aantrekkelijke studiekostenregeling.