Yacht - Marketing & Communicatie stage
Yacht | Meeloopstage, B Communicatie| Marketing| S Overig|

highlight

Bedrijfsinformatie

Yacht is onderdeel van de Randstad Groep Nederland, de grootste HR-dienstverlener van Nederland en met bijna 30,000 corporate werknemers en 4400 kantoren wereldwijd, het op twee na grootste uitzendbureau ter wereld. RGN is een service organisatie die dienstverlening biedt aan Yacht, Tempo-Team en Randstad Nederland. De dienstverlening van Yacht bestaat uit Marketing en Communicatie, Concept en Proces management, HR, Juridische zaken, ICT en administratieve ondersteuning. Yacht heeft de ambitie om het beste bedrijf voor én van professionals te worden. In lijn met de strategie van het nieuwe bedrijf is de positionering van YACHT opnieuw gedefinieerd als de verbindende kracht tussen professionals en organisaties. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.


Marie-Laure van der Hoof, ex-stagiair Marketing & Communicatie Yacht

“Met ‘Welkom in ons netwerk’ werd ik verwelkomd in het team, en zo voelde dat ook. Ik word overal bij betrokken, wat voor mij een unieke kans is om een kijkje in de keuken te nemen van Yacht. Ik ben echt onderdeel van het team, sluit aan bij meetings en krijg hierdoor goed overzicht van lopende projecten. Niet alleen te horen krijgen hoe het er bij Yacht en Randstad Groep Nederland aan toe gaat, maar ook het er in het echt uit ziet. Dit maakt deze stage uniek. Buiten dit, is Yacht ook volop actief buiten het hoofdkantoor te Diemen, en hier werd ik ook in meegenomen. Bijvoorbeeld events die Yacht organiseert, zoals The Challenge. We werken niet alleen vanuit het hoofdkantoor, maar ook regelmatig op de acht kantoren door heel Nederland. Dit maakt het erg afwisselend. Ook worden er met het team leuke dingen ondernomen. We zijn bijvoorbeeld naar een event geweest in het DeLaMar Theater. Kortom, de leukste stage die je je maar kan wensen! En om in Yacht termen af te sluiten: Fun to be & Proud to work for!”
 

Functie omschrijving

• Ondersteunen van communicatie werkzaamheden, coördinerend en uitvoerend werk ten behoeve van online en offline marketing activiteiten
• Bewaking en doorvoering van de nieuwe Yacht huisstijl
• Mede organiseren van (vakinhoudelijke) events
• Meedenken over social media en contentplanning
• Benieuwd naar de ervaringen?

Functie-eisen

• HBO- of WO-niveau in richting: marketing/communicatie
• Je bent een aanpakker, zelfstandig, leergierig, sociaal en communicatief vaardig en werkt graag in teamverband.
• Je bent niet bang om nieuwe zaken op te pakken en uitdagingen aan te gaan. Waarbij je een kritische blik durft te werpen op de huidige processen. Zo laat je zien dat je initiatiefrijk en ondernemend bent.
• 4 á 5 dagen beschikbaar vanaf september 2017 of januari 2018 voor 5/6 maanden (data is in overleg)


 

Wat biedt het bedrijf je?

Ben je benieuwd hoe het er op de marketing- en communicatie afdeling van de grootste HR dienstverlener in Nederland aan toe gaat? Tijdens deze stageperiode krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij Yacht en Randstad Groep Nederland. Kortom, wij bieden jou een hele leuke, leerzame tijd, goede begeleiding en een marktconforme stagevergoeding.

Bedrijf: Yacht
Locatie: Diemen
Aantal uur: 36-40 uur
Stagevergoeding: € 350 per maand