YourConnector - Stage content marketing
YourConnector | Meeloopstage, B Communicatie| Human Resource Management| Marketing| S Consultancy|

Bedrijfsinformatie

YourConnector is een exclusieve netwerkorganisatie voor toptalenten! Het netwerk bestaat uit academische young professionals met 2 tot 8 jaar werkervaring, van wie de carrière met een vliegende start is begonnen (denk aan management traineeships, strategy consultants, ondernemers, topsporters en PHD’s). Onze missie is om deze young professionals met elkaar in contact te brengen. Middels interessante en variërende netwerkevenementen kunnen zij kennis, interesses en ervaringen met elkaar uitwisselen. Daarnaast worden de young professionals proactief ondersteunt in het opbouwen van een groot netwerk van interessante bedrijven, waarbij de focus ligt op innovatieve groeiende (online) bedrijven.

Functieomschrijving

YourConnector groeit hard en ons online platform is daarin de drijvende kracht. Wij zijn op zoek naar een creatief brein die mega enthousiast wordt van schrijven. Schrijven over Generatie Y en alle topics die haar interesseren: work / life balance, carrièretips, werkgeluk, netwerken. Door de juiste content te schrijven versterk en vergroot jij elke dag ons netwerk. Hoe? Via ons eigen platform, onze app en natuurlijk onze social media kanalen. Jij bent onze social media ster en krijgt veel ruimte en vrijheid voor je eigen inbreng en ideeën. Help jij ons om onze sterke community verder te laten groeien?

Functie-eisen

Jij bent Generatie Y en hebt een passie voor schrijven op het web (zowel Nederlands als Engelstalig). Jij hebt een start-up mentaliteit, bent proactief en kan zelfstandig werken. Jij vindt social media intrigerend en begrijpt hoe het werkt, je bent actief op social media-websites, zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, en bezit over een flinke dosis creativiteit. Daarnaast ben je een energiek persoon, werk je graag in een jong team en vind je het uitdagend om onderdeel uit te maken van een snel groeiend bedrijf.

Wat biedt het bedrijf je?

YourConnector biedt je de unieke kans om samen met ons jonge enthousiaste team de HR-wereld op zijn kop te zetten! In de content marketeer stagiair zoeken we iemand die met originele ideeën binnenkomt en niet bang is om uit de gebaande paden te denken. Als stagiair ontvang je een stagevergoeding afhankelijk van je opleidingsniveau en de fase van je studie, krijg je de mogelijkheid om je netwerk fundamenteel te vergroten en kan je interessante netwerkevenementen bijwonen.

Regio

Locatie

  • Amsterdam