YourConnector - Stage Growth Hacking
YourConnector | Meeloopstage, B Communicatie| Human Resource Management| Marketing| S Consultancy|

Bedrijfsinformatie

YourConnector is een online carrière platform met een exclusieve online community voor de toptalenten van Generatie Y (top 5% van de arbeidsmarkt en 2-10 jaar werkervaring). Dagelijks delen wij content op het platform om Generatie Y te helpen groeien in hun carrière. Zo krijgen talenten advies over hun carrière middels inspirerende artikelen, bieden wij hen een kijkje in de keuken bij bedrijven via onze employer branding pagina’s, komen zij in contact met onze coaches en krijgen zij inzicht over carrière uitdagingen bij bedrijven.

Wij zijn ervan overtuigd dat het menselijk kapitaal het belangrijkste kapitaal is om als organisatie verder te groeien. Dagelijks adviseren en ondersteunen wij bedrijven op strategisch en operationeel niveau over hoe zij Generatie Y kunnen bereiken, Generatie Y kunnen aantrekken en hoe zij deze generatie voor korte termijn aan zich kunnen binden.

Ben jij benieuwd naar onze cultuur, uitdaging en collega's? Neem dan een kijkje op de branding pagina van YourConnector: http://yourconnector.nl/ontdek-bedrijven/your-connector/

Functieomschrijving

Jij gaat de traditionele recruitmentmarkt op zijn kop zetten! Hoe? Door mee te bouwen aan ons snel groeiende online carrière platform.

Jij bent verantwoordelijk voor de groei van onze YourConnector community en bent bekend met de nieuwste online ontwikkelingen. Als Growth Hacker help je onze groeiambities waar te maken door de inzet van online marketing. Je bent verantwoordelijk voor relevante traffic én de conversie op onze website. Je zet onze online campagnes (AdWords en Facebook) op, optimaliseert onze website, verbetert onze e-mail marketing en bent volledig gefocust op resultaat. Jij bent een analytisch wonder en begrijpt de betekenis achter cijfers en analyses. Op basis van de cijfers maak jij de juiste interpretaties, toets je hypotheses en voer je zelfstandig online experimenten uit. Jij weet alles van het programmeren van web scrapers, het creëren van kunstmatige viraliteit, Conversion Rate Optimization en snel experimenteren. Help jij ons om onze sterke community online verder te laten groeien?

Functie-eisen

Jij bent Generatie Y, slim en snel denkend. Alles wat jij doet is gebaseerd op data, experimenteren, meten en leren. Jij bent bekend met de nieuwste online ontwikkelingen en leest in je vrije tijd alle marketing en technische blogs. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat alleen voor het allerbeste resultaat. Elke dag streef je ernaar de beste kwaliteit neer te zetten. Je bent een doorzetter en als jij iets in je hoofd hebt dan laat je het niet meer los. Jij bent ondernemend ingesteld en een aanpakker. Linksom of rechtsom, met jouw positieve ‘we-doen-het-gewoon-mentaliteit' wil jij samen met ons pionieren en helpen YourConnector groot te maken!

Wat biedt het bedrijf je?

YourConnector biedt je de unieke kans om samen met ons jonge enthousiaste team aan ons hard groeiende online bedrijf te bouwen en de HR-wereld op zijn kop te zetten! In deze ondernemende rol verwachten wij veel van jou en daar krijg je vanuit ons veel verantwoordelijkheid, vrijheid en een vrienden-cultuur voor terug.

Als Growth Hacking stagiair bieden wij jou de mogelijkheid om te werken met de academische top van Nederland en met toonaangevende online start-ups, scale-ups en corporates in online transitie. Wij werken met deze bedrijven, omdat Generatie Y hier veel impact kan creëren, ondernemend bezig kan zijn en zichzelf als persoon verder kan ontwikkelen.

Als stagiair ontvang je een stagevergoeding afhankelijk van je opleidingsniveau en de fase van je studie, een goed gevulde fruitmand op kantoor, gezellige vrijdagmiddagborrels, vele teamactiviteiten, krijg je de mogelijkheid om je netwerk fundamenteel te vergroten en kan je interessante netwerkevenementen bijwonen.