Technische Talentpool

Als technische student staat de wereld aan je voeten! Zou jij graag kennis willen maken met bedrijven, zodat jij straks precies weet wat je wilt? Wil jij graag de beste zijn en jezelf ontwikkelen? Dan is de Technische Talentpool van Integrand de plek voor jou! Deze talentpool is speciaal voor studenten die een technische studie volgen en in het 3e jaar van hun bachelor of master zitten.

De Technische Talentpool heeft veel te bieden en zal je op verschillende manieren met interessante bedrijven in contact brengen. Zo organiseren wij jaarlijks, exclusief voor de vrouwelijke studenten in de Technische Talentpool, het evenement Diner op Hakken. Tijdens dit evenement zullen verschillende cases worden gegeven door technische bedrijven en zal er afgesloten worden met een heerlijk diner. Het perfecte moment om contact te leggen met vele recruiters van de leukste bedrijven! Dit jaar zullen dit NS, Thales, Deliotte, en Arcadis zijn!

Naast dit diner worden er gedurende het hele jaar verschillende interessante trainingen en (informele) netwerkevenementen georganiseerd. Tijdens onze trainingen ligt onze nadruk op jouw ontwikkeling en proberen we je klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Zo worden er bijvoorbeeld assessment trainingen georganiseerd, tijdens deze trainingen leer je over je eigen kwaliteiten en hoe je deze toe kan passen. Dit jaar zal  ImpressiveGreenApple deze training organiseren. Zij zullen je laten zien wat er nodig is om het beste uit de verf te komen tijdens sollicitatieprocedures. Zo heb je net dat extra stapje voor tijdens een sollicitatie! 

Wil jij graag onderdeel zijn van deze exclusieve talentpool? Neem dan snel contact met ons op via technischetalentpool@gmail.com! De eisen voor deelname aan de talentpool zijn een technische studie, 3e jaars bachelor of master, (minstens) een 7.0 gemiddeld en enkele nevenactiviteiten op je CV.

Voor meer informatie kan je altijd even een kijkje nemen op onze website of de Integrand Facebook! Mocht je toch nog vragen over onze talentpool hebben, kan je ook altijd mailen naar technischetalentpool@gmail.com of bellen naar onze vestiging in Delft (015-8890100) en vragen naar Florine. Natuurlijk horen we ook graag jullie suggesties!

Schrijf je snel in voor onze technische talentpool en word het talent van de toekomst!

Niet in de technische talentpool maar toch naar een vooraanstaand evenement voor technische vrouwen? Ga dan naar www.techniekophakken.nl en ontdek meer over dit evenement. Hier kan je je nu ook inschrijven voor Diner op Hakken. De deadline is 15 december dus wees er snel bij!