Technische Talentpool

Als technische student staat de wereld aan je voeten! Zou jij graag kennis willen maken met bedrijven, zodat jij straks precies weet wat je wilt? Wil jij graag de beste zijn en jezelf ontwikkelen? Dan is de Technische Talentpool van Integrand de plek voor jou! Deze talentpool is speciaal voor studenten die een technische studie volgen en in het 3e jaar van hun bachelor of master zitten.

De Technische Talentpool heeft veel te bieden en zal je op verschillende manieren met interessante bedrijven in contact brengen. Zo organiseren wij jaarlijks, exclusief voor de vrouwelijke studenten in de Technische Talentpool, het evenement Diner op Hakken en Techniek op Hakken. Casefondue, aankomende 6 Maart is voor zowel mannelijke als vrouwelijk high potentials. Daarnaast organiseren we verschillende interessante trainingen en (informele) netwerkevenementen georganiseerd om jou klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Wil jij graag onderdeel zijn van deze exclusieve talentpool? Meld je dan aan via dit formulier en dan nemen we contact met je op!

De eisen voor deelname aan de talentpool zijn:
- Een technische studie: 3e jaars bachelor of master
- Minstens een 7.0 gemiddeld
- Relevante nevenactiviteiten op je CV.

Mocht je toch nog vragen over onze talentpool hebben, kan je ook altijd mailen naar technischetalentpool@gmail.com of bellen naar onze vestiging in Delft (015-8890100) en vragen naar Vera.

Schrijf je snel in voor onze technische talentpool en word het talent van de toekomst!