Dura Vermeer

Dura Vermeer is een landelijk opererend bouwconcern. Met een omzet van ruim € 1,3 miljard en circa 2.750 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de top van de Nederlandse bouwmarkt. Met meer dan twintig zelfstandige werkmaatschappijen combineren we een stevige regionale verankering met de kennis, kracht en middelen van een landelijk opererend bedrijf. Wij zijn actief in de marktsegmenten woningbouw, utiliteitsbouw en (rail-)infrastructuur. Onze kern-activiteiten omvatten ontwikkeling en realisatie en onderhoud en renovatie van bouw- en infrastructurele projecten. Onze ambitie is een plek in de top drie van vernieuwers en meest succesvolle bedrijven in de bouwbranche.
 
Onze traineeships en stages zijn de snelste weg naar een topfunctie binnen Dura Vermeer. Binnen een bedrijf dat barst van de ambitie en dat tot de grote vernieuwers van de bouw wil horen, word je intensief gecoacht, getraind in ondernemerschap en draai je mee op uitdagende projecten binnen onze divisie Bouw en Vastgoed of Infra.
 
Talent is een eerste vereiste voor je stage of traineeship, maar we beoordelen je ook op een ‘go that extra mile’ mentaliteit, ambitie en teamplayerskills. Binnen een traineeship leer je in 2 jaar tijd de volle breedte van ons bedrijf kennen. Het sleutelwoord is ‘mee’. Meedenken, meewerken, mee ontwikkelen, zodat we straks niet meer op je heen kunnen als BIM engineer, projectorganisator, tendermanager, projectleider, uitvoerder, kostendeskundige of calculator. 
 
Kijk voor meer informatie over stages, traineeships of werken bij Dura Vermeer op www.maarwatkanjij.nl.