Stedin

Ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. We zijn er trots op dat onze netten tot de meest betrouwbare netten van de wereld behoren. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. 
 
Genoeg te doen voor stagiairs en trainees 
Als stagiair heb jij een frisse kijk op ons bedrijf. Tijdens je stage bij ons kun je dan ook je kennis vergroten en delen. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatieven en mooie ontwikkelkansen. Of je nu op zoek bent naar een afstudeerstage of meeloopstage. Voor stagiairs zijn er verschillende instroommomenten.
 
Met ons talentenprogramma Toekomstmakers gaan wij werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie. Tijdens het tweejarig talentenprogramma krijg je een goed beeld van de energietransitie. Je ontdekt wat daar allemaal bij komt kijken én welke rol Stedin hierin pakt. Het programma staat vooral in het teken van jou en jouw ontwikkeling.
 
Genoeg te doen dus! Doe je mee? Bekijk de vacatures op: http://werkenbijstedin.net. Ben je op zoek naar een stage? Of wil je een keer een kop koffie drinken en bespreken of Stedin wellicht iets voor jou kan zijn? Neem dan contact op met Kajal Falli via kajal.falli@stedin.net of via 06-11063857.