Diner op Hakken 2020

14 februari 2020 door Noortje van de Mast, Integrand Nederland

Op woensdag 8 januari vond de zesde editie van Diner op Hakken plaats. Tijdens het evenement worden vrouwelijke, technische studenten gekoppeld aan bedrijven binnen de technische sector. Studenten komen meer te weten over de mogelijkheden binnen de technische sector en kunnen zichzelf laten zien aan deelnemende bedrijven. De bedrijven zien de studenten aan het werk en krijgen zo een beter beeld of zij een potentiele werknemer kunnen zijn. Kortom, een evenement wat waardevol is voor zowel studenten als bedrijven.

Afgelopen editie vonden de presentaties en cases plaats in het academiegebouw. Voor het diner verplaatste iedereen zich naar de domtoren.

 


“Ik vond diner op hakken een heel leuk evenement en een waardevolle toevoeging in mijn zoektocht naar een leuke baan. Zeker aan te raden, of je nou voor een eerste oriëntatie komt, of al daadwerkelijk op zoek bent naar een baan.”

~ deelnemende student

“Diner op hakken was een verrassend leerzaam event. Door de kleine groep was er veel persoonlijk contact en konden al mijn vragen gesteld en beantwoord worden. Daarnaast was de locatie prachtig en het diner geweldig geregeld!”

~ deelnemende student


“Wij werden blij van het enthousiasme van de studenten, het was een super leuke groep. We zijn in contact met verschillende studenten over carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf. Al met al een geslaagd evenement met een goede organisatie.”

~ deelnemend bedrijf

 

Ben jij een technische studente en lijkt dit evenement je wat? De volgende editie zal januari 2021 plaatsvinden. Houd hiervoor de social media en website van Integrand in de gaten. Ook kun je deelnemen aan Techniek op Hakken. Dit is een dag vullend evenement met presentaties, cases, speeddates en een borrel. Voor een selecte groep is er aansluitend een diner met drie bedrijven. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Techniek op Hakken