Diner op Hakken komt er weer aan!

20 november 2018 door Ilse van Hulst

Tijdens dit jaarlijkse evenement krijgen technische studentes de mogelijkheid om met 4 toonaangevende technische bedrijven in contact te komen. Vandaag stellen wij aan jullie voor: EY-Parthenon.

EY-Parthenon is een strategisch consultancy bureau dat de toplaag van bedrijven adviseert en ondersteunt. Ze helpen bedrijven bij het implementeren van strategische plannen en adviseren klanten over het ontwikkelen van strategische kansen. Voorbeelden hiervan zijn het betreden van een andere markt, groeien in de huidige markt, maar ook bijvoorbeeld de (ver)koop van een bedrijf.

Patricia is recruiter bij EY-Parthenon en vertelt ons waarom haar bedrijf mee doet aan Diner op Hakken: “We zijn specifiek op zoek naar talent en willen graag diversiteit in onze teams. Vrouwen zijn hierin heel belangrijk, omdat ze vaak een andere blik op problemen hebben. Hiernaast zijn technische studenten analytisch heel sterk: een vaardigheid die de rode draad is in de werkwijze van EY-Parthenon. Met de deelname aan Diner op Hakken kunnen we in contact komen met deze technische studentes en hopen we bij hen een mooi beeld te schetsen hoe het is om te werken bij een bedrijf als EY-Parthenon”

Ook vroegen we Patricia waarom het voor studenten belangrijk is om naar Diner op Hakken te komen: “Diner op Hakken is een mooie gelegenheid om bedrijven op een informele manier te leren kennen en het gevoel van een bedrijf mee te krijgen. Je hebt persoonlijk contact met ons en je krijgt het stukje bedrijfscultuur mee die wij op de website omschrijven. Daarom hopen wij jullie allemaal te zien bij Diner op Hakken!”

Wil jij graag kennismaken met EY-Parthenon tijdens Diner op Hakken op 10 januari 2019? Schrijf je dan snel in via https://www.integrand.nl/event/diner-op-hakken-2019/signup/!