Wie zijn wij?

Agristo is een dynamische familieonderneming gespecialiseerd in het produceren van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten en -specialiteiten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Harelbeke (BE). Daarnaast zijn er nog drie productievestigingen te Wielsbeke (BE), Nazareth (BE) en Tilburg (NL).We leveren aan de retail en foodservices in meer dan 115 landen, over de hele wereld. En dat allemaal private-label.

Agristo beheert de volledige productieketen, van pootgoed tot distributie. Op die manier garanderen wij een zeer hoge kwaliteit en flexibiliteit. Onze moderne en goed uitgeruste bedrijfsgebouwen hebben een state-of-the-art machinepark. In Tilburg werken 275 medewerkers. In totaal werken er meer dan 1.000 medewerkers bij Agristo.

Het Traineeship

Interesse in het proces van aardappel tot eindproduct?
Is analyseren en optimaliseren helemaal jouw ding?
Dan ga je zeker knallen in het Agro-Operations programma.

Wie het Young Potatoholics Program bij Agristo volgt, zit 1,5 tot 2 jaar lang goed in de puree. Letterlijk dan, want wij begeleiden je door verschillende afdelingen en projecten in het bedrijf. Zo krijg je de kans om je skills verder te ontwikkelen. Na dit traject ken je perfect de ‘ins en outs’ van Agristo. Het is de ideale eerste stap naar een uitdagende baan binnen Agro of Operations.

Voor elke Young Graduate wordt een op maat gemaakt programma op poten gezet, opgedeeld in vijf verschillende blokken. Tijdens jouw eerste blok word je ondergedompeld op een productieplant om een globaal beeld te krijgen en zoveel mogelijk indrukken op te doen, vragen te stellen en informatie te verzamelen. Aansluitend steek je in het tweede blok gedurende 6 à 8 maanden zelf de handen uit de mouwen. Je wordt op de werkvloer klaargestoomd voor een rol als chef inpak of productie. Het proces van aardappel tot eindproduct heeft voor jou nadien geen geheimen meer en de vragen worden voortaan aan jou gesteld. We vervolledigen daarna het programma met 3 blokken van 3 à 5 maanden waar je de meest uitdagende cases krijgt voorgeschoteld om individueel of in duo uit te werken.

Wat kan je vanuit ons verwachten?

 • Tijdens het gehele programma neemt jouw persoonlijke coach je mee op sleeptouw. Voor al jouw vragen, uitdagingen en ideeën kan je bij hem/haar terecht.
 • Je groeit tijdens het programma uit tot een ware Potatoholic. Ook daarna hebben wij een aantal boeiende next steps voor jou in gedachten.
 • Een succesvolle familiale onderneming in volle groei waar de energie en het enthousiasme op elke m² voelbaar is.
 • Een paar extra kilo’s op de weegschaal, want je koopt voortaan diepvries frietjes, kroketjes en andere aardappelproducten aan voordelig tarief.
 • Een aantrekkelijk loonpakket met extra smakelijke voordelen
 • Op tijd en stond een oprecht compliment en een deugddoende schouderklop voor jouw inzet.
 • Een ‘leger’ collega’s die jou met raad en daad bijstaan.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een Masterdiploma (Science/Economisch/Technisch) en je bent op zoek naar een stevige uitdaging
 • Je bent pas afgestudeerd of je hebt max. 2 jaar werkervaring
 • Je bent analytisch sterk en verrast ons met jouw probleemoplossend vermogen
 • Stilstaan is voor jou achteruit gaan, je denkt graag na over innovatieve, nieuwe en betere werkwijzen, processen, producten, ...
 • Medewerkers motiveren & inspireren geeft jou energie
 • Je bewaart gemakkelijk overzicht over processen, situaties en problemen en verliest daarbij de details niet uit het oog
 • Je volgt de markttrends op de voet en je denkt graag na over opportuniteiten
 • Je bent bereid je te verplaatsen tussen de diverse sites (België & Nederland)
 • In ploeg werken is voor jou geen probleem (2 of 5 ploegen, nacht -of weekendploeg)

De sollicitatieprocedure

 1. Online sollicitatie, klik hieronder!
 2. Screening CV
 3. Online test
 4. Gesprek met HR
 5. Speed date met directie
 6. Contractaanbod
 7. Opstart (september 2020)
Solliciteer hier!

Contactgegevens

● Recruiter: Ann-Sophie Desmet 

● E-mail: talent@agristo.com

● Telefoonnummer: +32 (0)56 54 11 15

● Meer informatie: www.youngpotatoholics.nl