Finance traineeship

Ben jij (bijna) afgestudeerd en je aan het oriënteren op een startersfunctie in de richting van Finance? Wil je je nog volop doorontwikkelen naast het werk in jouw functie? Dan is een Finance traineeship misschien wel de ideale optie. Ben je nog zoekende in wat je graag wilt en onzeker of een Finance traineeship wel wat voor jou is? Integrand helpt je hier graag bij. Neem eens contact met ons op voor meer informatie of bekijk de verschillende Finance traineeships die wij aanbieden.

Traineeship: wat is het?

Traineeships worden steeds populairder en je ziet dan ook steeds meer traineeships voorbij komen,maar wat is een traineeship nou eigenlijk? Aangezien er veel verschillende traineeships bestaan, verschillen deze ook van elkaar.  Wat de traineeships gemeen hebben, is dat het om een volwaardige startersfunctie gaat waarin je begeleid wordt om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit kan zijn door jezelf te specialiseren in een specifiek vakgebied of op het gebied van leiderschap en management. Over het algemeen duurt een traineeships 1 tot 3 jaar en krijg je de mogelijkheid om in meerdere functies of aan verschillende projecten te werken binnen één organisatie of bedrijf. Ook bestaan er traineeships waarbij je meerdere functies bij verschillende bedrijven kan uitoefenen. Dit maakt een traineeship dan ook veelzijdig en zo krijg je de mogelijkheid om in een paar jaar al veel van n of meerdere organisaties te zien.

Ontwikkel door!

Sta jij aan het begin van je carrière en wil jij je tijdens je startersfunctie nog volop doorontwikkelen? Tijdens een traineeship krijg je persoonlijke begeleiding in jouw leertraject. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om over bepaalde onderwerpen te sparren of vragen te stellen. Daarnaast leer je een bedrijf echt goed kennen doordat je in verschillende afdelingen of op verschillende projecten zal werken. Dit geeft je een goed beeld over het bedrijf voor in de toekomst. Het is na een traineeship vaak de bedoeling dat je in hetzelfde bedrijf doorgroeit naar een andere functie. Niet alleen doe je kennis op binnen je functie, je krijgt tijdens een traineeship ook de mogelijkheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Hierdoor kom je erachter wat jouw sterke kanten zijn en waar uitdagingen liggen. Door hier in het begin van je carrière al aan te werken, zal je hier in de rest van je carrière veel profijt van hebben.

Finance traineeship

Traineeships zijn door bedrijven vaak opgedeeld in traineeships die zijn gespecificeerd op een vakgebied. Zo bestaan er Commerciële traineeships, IT traineeships, Management traineeships en Finance traineeships. Zo’n Finance traineeship is voor starters die geïnteresseerd zijn in de wereld van de financiën. Zo bieden verschillende banken Finance traineeships aan, maar zijn er buiten de financiële wereld ook genoeg bedrijven die geïnteresseerd zijn in een Finance trainee. Heb jij interesse in Finance? Bedenk dan van te voren wat voor soort bedrijf goed bij jou zou passen. Bekijk daarna eens onze mogelijkheden voor een Finance traineeship of neem contact met ons op!

Het vinden van een passend Finance traineeship

Traineeships worden voornamelijk door grotere organisaties en bedrijven aangeboden. Dit omdat deze bedrijven de mogelijkheid hebben om passende begeleiding te bieden. Er zijn echter ook steeds meer kleinere organisaties die hier voor openstaan. Net als bij een ‘’gewone’’ startersfunctie zal je voor een traineeship moeten solliciteren. Wat het sollicitatieproces inhoudt zal per bedrijf or organisatie verschillen. Let er wel op dat de deadline voor het solliciteren op traineeships vaak al een paar maanden van te voren is, wees dus op tijd! Integrand helpt je graag bij het vinden van een passend Finance traineeship en biedt daarom een overzicht van het aanbod aan. Bekijk nu het aanbod en start met solliciteren!