Wie zijn wij

Mars is in Nederland gevestigd sinds 1962. Bij Mars Nederland werken ongeveer 1400 medewerkers in onze drie belangrijkste bedrijfssegmenten: voedsel, dierenverzorging & zoetwaren. ’S Werelds grootste chocoladerepenfabriek én het Royal Canin kantoor bevinden zich in Veghel, en onze Food Fabriek is gesitueerd in Oud-Beijerland. 

Werken bij Mars heeft geweldige voordelen, zoals marktconforme arbeidsvoorwaarden en natuurlijk gratis kauwgum en chocolade op kantoor! Maar dat is niet het enige: Medewerkers van mars werken voor prachtige merken als M&M’s, Snickers & Pedigree, en bouwen zo een fantastische carrière op. Jij doet je werk nu met trots, zodat wij straks een betere toekomst hebben! 
 
Mars belooft jou blijvend te ondersteunen in je groei en ontwikkeling, terwijl jij je inzet voor onze wereldberoemde merken. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een andere achtergrond. Net als onze producten zijn onze medewerkers allemaal anders, daarom stemmen we begeleiding en coaching altijd af op het individu. Wij staan nú voor je klaar, zodat jij straks beter kunt presteren!
 

Traineeship

Neem deel aan het Mars Supply Chain Leadership Experience programma, en begin een uitdagende en stimulerende ontwikkelingsreis door ervaring op te doen in echte functies en projecten in verschillende Supply Chain afdelingen – van Procuctie Planning tot Logistiek tot Productie Operator. Jezelf op zowel persoonlijk niveau als professioneel niveau ontwikellen staat centraal. Tijdens drie 12 maandelijkse rotaties ga je samen met geweldige managers en ondersteunende mentors aan de slag. Zij zullen je helpen in het realiseren van jouw ideeën, en je klaarstomen om een leadership functie te bekleden.
 
Een dag in het leven van een Associate
Vanaf het moment dat je start zal je een echte functie toegewezen krijgen. Gedurende drie 12 maandelijkse functies zal je verschillende onderdelen van onze Supply Chain leren kennen, aan eigen projecten werken en beslissingen maken die impact hebben op ons werk van morgen. De functies die je zal bekleden zullen bij jou ontwikkelingsbehoeften aansluiten, en zullen je uitdagen en ontwikkelen, maar natuurlijk ook ondersteunen en bovendien aansluiten bij jou interesses. De combinatie hiervan zal je klaarstomen om onze volgende Supply Chain Leader, of Plant Director, te worden.

Wat kan je vanuit ons verwachten?

Wij hebben een blijvende toewijding voor jou ontwikkeling. Waar wij jou van zullen verzien:
 • Een echte functie vanaf dag 1, een functie waarmee je impact zult maken
 • Een fantastische lijnmanager, een buddy en een mentor
 • Ondersteuning van onze afstudeergemeenschap
 • Een ontwikkelingsplan aangepast aan jou persoonlijke behoeften, inclusief training gedurende je functie, maar ook training op externe locaties
 • Blootstelling aan- en samenwerking met Senior Leaders
 • Een competitief salaris en goede arbeidsvoorwaarde
 

Wat verwachten wij van jou?

 • Wij zoeken talent met een ambitie om onze volgende generatie leiders te worden
 • Je hebt ambitie voor een carrière in Supply Chain
 • Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen in een leidende functie
 • Je beschikt over de competentie om snel te leren en te ontwikkelen
 • Je hebt een Master diploma in Supply Chain, Technische Bedrijskunde of een ander relevant onderwerp
 • Je spreekt vloeiend Engels
 • Je bent mobiel
 • Je hebt een geldige werkvergunning voor de EU

Het sollicitatie proces

Het selectieproces is in het Engels! De sollicitatiedeadline is 30 april. 
 1. Stuur je sollicitatie
 2. Online vragenlijst
 3. Digitaal interview
 4. Hiring manager interview
 5. Assessment center

Contactgegevens

https://careers.mars.com/nl/nl

Applicatie link: https://mars.ambertrack.co.uk/graduates2020/landingpage.aspx

Mensen kunnen met specifieke vragen ook altijd Marta berichten via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/martatsup/