Wie zijn wij?

Meltwater is internationaal marktleider in media intelligence. Wij zijn gespecialiseerd in het monitoren en analyseren van online en social media, waarmee we wereldwijd meer dan 20.000 klanten waardevolle inzichten bieden. We zijn één van de snelst groeiende softwarebedrijven van Europa, gebaseerd op ambitieuze, intelligente en energieke werknemers. In de woorden van de oprichter van Meltwater Jørn Lyseggen: “Investeren in uitzonderlijke mensen is de sleutel tot het internationale succes van Meltwater”.

Beschik jij over de potentie en ambitie om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen? Dan kun jij met ons meegroeien!

Wat verwachten wij van jou?

  • Afgeronde universitaire studie (maakt niet uit in welke richting)
  • Sterk ontwikkelde sociale & communicatieve vaardigheden
  • Bewezen winnaarsmentaliteit: de wil om te winnen, de drive om de beste te zijn
  • Sterk in het bouwen en onderhouden van relaties
  • Interesse in de tech industry
  • Vloeiend in Nederlands en Engels (overige talen zijn een grote plus)

Het traineeship

Heb jij recent jouw universitaire masteropleiding afgerond en kun je niet wachten om jouw carrière te kick starten? Zijn jouw ambities torenhoog, ben je klaar voor een internationale uitdaging en wil jij je 'leadership skills' in razendsnel tempo ontwikkelen? Wacht dan niet langer en join Meltwater: start per 1 februari 2022 als onze nieuwe International Management Trainee!

Wat ga ik als Management Trainee doen?

Ons traineeship is intensief en erop gericht om jou zo snel mogelijk, zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid te geven. In de eerste maanden leer je alles over de Meltwater services. Je ontwikkelt je dan met name op commercieel vlak. Vanaf moment 1 beheer je van A tot Z je eigen processen.

Bekijk hier de visuele vacature met agenda van de week, met de leukste én minst leuke dag. Alle teksten zijn gemaakt op basis van interviews met onze werknemers die echt de baan hebben. Op deze manier krijg jij een eerlijk beeld van het dagelijkse werk.

Razendsnel je eigen team managen?

Met voldoende commerciële resultaten en ervaring krijg je de kans om je eigen team te gaan managen. Vervolgens kun je doorgroeien tot managing director van een business unit. Ook zijn er binnen Meltwater allerlei internationale mogelijkheden, mocht daar je ambitie liggen.

Learning & Development

Je kunt jezelf alleen ontplooien tot een goede manager, indien je jezelf écht goed kent. Precies daarom staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel bij ons: wie ben jij en wat zijn jouw unieke talenten? In het Learning & Development programma van ons traineeship wordt dan ook uitgebreid aandacht besteed aan jouw persoonlijke groei.

Bij Meltwater bieden we een internationale en jonge werkomgeving waarin onze kernwaarden dagelijks centraal staan: funwinnaarsmentaliteit en respect voor elkaar en de omgeving. Daarnaast biedt ons IMT het volgende: gericht op jouw ontwikkeling als individu, goede begeleiding, werken in zowel individueel als teamverband en impact vanaf dag 1!

Het sollicitatieproces

De sollicitatiedeadline is 16 januari 2022!
  • Deelname Meet Meltwater
  • Deelname Group Interview
  • Start per 1 februari 2022 of in overleg met jou! 

Contactgegevens

Naam: Elanie Bijsmans 
Telefoon: 0641667079