Nestlé Traineeship

Wie zijn wij?

Nestlé is het grootste bedrijf ter wereld in de voedingsmiddelenindustrie. We hebben meer dan 2000 merken. De missie van Nestlé is het ‘Verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst’. We willen helpen een betere en gezondere wereld te creëren en mensen inspireren om gezonder te leven. Door middel van innovatie willen we bijdragen aan de samenleving en tegelijk het langetermijnsucces van ons bedrijf garanderen.

Wat krijg je?

 • ​€ 3.100 bruto p/m (+bonus en 13e maand)
 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen en 6 ADV-dagen op fulltime basis
 • Geen werk in het weekend
 • Persoonlijk leiderschaptrainingen, categorie- en functiespecifieke trainingen, maar ook trainingen die aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften
 • Reiskostenvergoeding, bedrijfsfitness en mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering

Wat is vereist?

 • HBO-master of WO-master diploma (te behalen vóór februari 2022)
 • Rijbewijs (te behalen vóór september 2022)
 • Maatschappelijk betrokken
 • Vloeiend in Nederlands (en Engels)

Het Traineeship

Nestlé biedt net afgestudeerde Masterstudenten de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken op professioneel gebied door middel van ons Nestlé Traineeship! Dit programma biedt aanstormende talenten de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en eventueel uit te groeien tot een topmanager, door middel van het Commercial-traject.

Nestlé heeft een open cultuur met korte lijntjes tussen collega’s door de gehele organisatie. Er is ruimte voor je eigen ontwikkeling en vrijheid bij het inrichten van je werk. Er zijn veel mogelijkheden voor eigen initiatief en ideeën. Of je nu een maand of een aantal jaar met ons werkt, jouw stem wordt gehoord!

Van 1 maart tot 1 april 2022 kan je je weer aanmelden voor het Nestlé Traineeship.

Welke competenties zoeken we?

Voor het Nestlé Traineeship zijn we op zoek naar mensen die beschikken over een aantal competenties. Deze competenties kan je bijvoorbeeld hebben opgedaan met een bijbaan, tijdens een stage of andere activiteit waarbij je voor een uitdaging stond.

  • Je spant je in om je eigen kennis en vaardigheid te verbreden en verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen met als doel te groeien en je kwaliteit te verhogen
  • Jij bent uit eigen initiatief actiegericht en resultaatgedreven. Waar mogelijk grijp jij de kans om zelf initiatief te nemen en behaal jij doelstellingen en concrete resultaten
  • Je bekijkt vraagstukken vanuit een vernieuwende en verrassende invalshoek, bestaande kaders kan je hierbij loslaten en je draagt nieuwe oplossingen aan

Nestlé Graduate Business Course

Respect staat bij Nestlé centraal in onze cultuur, een onderdeel daarvan is ruimte voor verschillen. Er zijn veel verschillende mensen die onze producten kopen, eten en drinken en het is belangrijk voor ons dat we iedereen begrijpen en vertegenwoordigen. Wij bieden op de werkvloer daarom ruimte aan verschillende perspectieven. Herken jij jezelf in de functie-eisen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Ongeacht je gender, culturele achtergrond, van wie je houdt, wat je gelooft en andere kenmerken.

Wil je meer informatie over een specifiek programma of wil je weten hoe de sollicitatieprocedure werkt? Ga dan snel naar onze site!

Sollicitatieproces

 1. Je kan je vanaf 1 maart 2022 registreren voor het Nestlé Traineeship. Houd er rekening mee dat dit enige tijd kost.
 2. Na een succesvolle registratie ontvang je binnen enkele dagen een mail met je activatielink en gebruikersnaam voor een online capaciteitentest en competentietest.
 3. Als je geselecteerd wordt, kom je op een sollicitatiegesprek. Je voert het gesprek met een HR-manager en een commercieel manager. Na afloop van het gesprek maak je nogmaals een controletest.
 4. 24 kandidaten worden uitgenodigd voor de Nestlé Graduate Business Course (Commercial) in mei 2022, dit de laatste selectieronde.

Contactgegevens

 • Naam recruiter: Denise van Adrichem
 • E-mail recruiter: careers@nl.nestle.com