Young Colfield

Je kunt doorlopend solliciteren voor het Talent Program van Young Colfield! Daarnaast organiseren wij iedere 6 weken een Inhousedag om meer te weten te komen over het Talent Program.
Aanmelden

Wie zijn wij

Mensen die zichzelf durven te zijn; dat vraagt om moed. En dat is precies waar wij bij Young Colfield naar op zoek zijn! We werken met talenten die niet bang zijn om met hun eigenheid de wereld in beweging te brengen. ​
Dus kijk jij ernaar uit om samen met ons op een ontdekkingsreis te gaan, waar je kennis én gevoel inzet om jouw eigen koers te bepalen? En wil jij het beste uit jezelf halen, terwijl je bij uitdagende opdrachtgevers werkt? Dan is een traineeship bij Young Colfield iets voor jou!

Wat verwachten wij van jou?

 • Gek op afwisseling: In twee jaar voer jij drie tot vier opdrachten uit bij verschillende organisaties in verschillende rollen. ​
 • Nieuwsgierig naar persoonlijke ontwikkeling: Ook buiten de opdrachten om zorgen wij ervoor dat je je jouw zelfbewustzijn vergroot door persoonlijke coaching en trainingen. Allemaal onder begeleiding van jouw Talent Manager.​
 • Leergierig naar inhoud: Jij bent niet bang om je tanden in een inhoudelijke uitdaging te zetten. Zowel in je opdracht, als tijdens trainingen. SCRUM, LEAN en Design Thinking? Kom maar op! ​
 • Niet bang voor een uitdaging: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!” Jij bent onbevangen, daadkrachtig en wilt reflecteren op jezelf. ​
 • Ondernemend: Jij draagt graag je steentje bij. Dat deed je tijdens je studie al in de vorm van commissies of andere nevenactiviteiten en dat wil je nu doorzetten bij (non)profits, start-ups en corporates. ​
 • Een echte verbinder: Samen met zeven andere trainees vorm je een traineegroep, jullie inspireren, motiveren en leren van elkaar. Dat is de waarde van het team.

Wat kan je vanuit ons verwachten?

Wij bieden jonge talenten een plek waar ze werkervaring op kunnen doen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Met kennis én gevoel. Tijdens coachingsessies en trainingen leer je o.a. over persoonlijk leiderschap en gezonde zelfreflectie. Maar ook praktische skills zoals presenteren en communicatie.  Al deze inzichten en kwaliteiten worden voortdurend ingezet tijdens de inhoudelijke uitdagende opdrachten bij opdrachtgevers als KLM, Ikea, Dopper, innovatieve start-ups/NGO’s en overheidsinstellingen.

Contactgegevens

Meer informatie

De sollicitatieprocedure

Onze vacatures staan door het jaar heen altijd open. We werken toe naar zo’n 7 selectiedagen per jaar. Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Stuur jouw CV en motivatiebrief: Dan kijken wij of we een match zien tussen jouw verhaal, je ambities en Young Colfield.
 • Capaciteitentest: Als wij aan de hand van je motivatie en CV een potentiële Young Colfielder in je zien, gaan we kijken waar jouw krachten liggen. We nodigen je graag uit voor een capaciteitentest bij ons op kantoor. Onze eerste kennismaking!
 • Eerste kennismakingsgesprek: Capaciteitentest gehaald? Mooi, dan is het tijd om direct daarna kennis te maken met Floris, onze Talent Connector. Hij voert met jou het eerste kennismakingsgesprek. Hierin onderzoeken we of er een match is tussen jou en het Talent Program.
 • Tweede kennismakingsgesprek: Niet alleen je capaciteiten zijn belangrijk, maar ook de persoonlijke match. Daarom nodigen we je nogmaals uit voor een gesprek met Els, Anne of Anneloes, onze Talent Managers. Tijdens dit gesprek bespreek je een persoonlijkheidsvragenlijst, die je voorafgaand aan dit gesprek thuis hebt ingevuld. Je kunt natuurlijk nooit een ‘goede’ of ‘foute’ persoonlijkheid hebben: deze stap is er vooral om te kijken of onze visie op persoonlijke ontwikkeling en coaching overeenkomen.
 • Selectiedag: De selectiedag is de laatste stap in het selectieproces en bestaat uit verschillende onderdelen waaronder een persoonlijke presentatie, assessments en individuele gesprekken. Daarbij betrekken we ook graag opdrachtgevers. We vinden het belangrijk om met aandacht te onderzoeken of we goed bij elkaar passen.