YSE - traineeships

Wie zijn wij?

Wij zijn YSE. Wij zijn voor wie wil groeien. Voor mensen die hun eigen koers willen leren varen met behulp van training en coaching. Voor organisaties die collega’s zoeken die het anders aanpakken. Voor de projecten die een boost nodig hebben. Jouw toekomst start met ons.

Onze traineeships

Of je nu starter bent of al ervaring hebt, wij bieden veel verschillende traineeships aan. In 1 tot 2 jaar tijd leer jij jezelf goed kennen én doe je relevante werkervaring op bij onze klanten. Bij ons werkt het zo dat je vanuit een van onze Talent Area’s Circular, Digital, Data, Public en Projects ingezet wordt bij onze opdrachtgevers. Daar zorg jij in diverse rollen voor een flinke dosis energie, nieuwe inzichten en mooie resultaten. Onze klanten bestaan uit zowel beursgenoteerde bedrijven als organisaties uit alle lagen van de publieke sector.

Tijdens het traineeship voer je gemiddeld drie tot vijf opdrachten uit bij verschillende organisaties. Je leert op deze manier ook de markt kennen en kan je je netwerk uitbreiden! De inhoud van de opdrachten wisselt per Talent Area, maar ook binnen de Talent Area’s. We hebben heel veel verschillende opdrachtgevers en nog meer verschillende soorten projecten die we uitgevoerd hebben. Niet weten wat voor een opdracht bij wat voor een organisatie je gaat doen moet je dus een avontuur vinden. Een sneakpeak van onze klanten zijn het LUMC, ABN Amro, Logius, Lely, Schoeller Allibert, AkzoNobel, Ministerie van Defensie, Gemeente Den Haag, UWV, Logius, Mosadex, i+Solutions en nog veel meer…

Daarnaast volg je als (Young) Professional ons uitgebreide ontwikkelprogramma, gericht op persoonlijke groei. Dit bestaat verschillende elementen: trainingen, persoonlijke coaching, inhoudelijke begeleiding en speciale events. Kortom: wij gaan jou op persoonlijk en professioneel vlak helpen groeien!

Wat kan je vanuit ons verwachten?

 • Een intensief ontwikkelprogramma (onze School of YSE) dat je samen met andere (young) Professionals volgt. Het programma bestaat uit coaching, intervisie met jouw trainingsgroep en training gericht op inhoud én vaardigheid.
 • Een fulltime contact voor onbepaalde tijd en een startsalaris van € 2.550,- met doorgroei naar € 3.000,- na het tweede jaar;
 • tijd om te ontspannen!  Met 24 vakantiedagen en maandelijkse  sportmomenten, vrijdagmiddagborrels, weekendjes weg, ski vakanties en dat allemaal met een jong en gezellig team collega’s;
 • een NS Business Card, of indien nodig een leaseauto. Wel zo milieubewust;
 • een laptop. Omdat zonder het wel lastig werken wordt.

Wat verwachten wij van jou?

Bij YSE is iedereen welkom en we vinden het heel belangrijk en inspirerend om van elkaar te leren. Samen groei je het hardst. Een afspiegeling van onze samenleving: daar geloven wij in! Als jij daar niet in gelooft, dan pas je niet bij ons.

Wat wij belangrijk vinden voor onze traineeships is het volgende. Jij:

 • Hebt een WO-opleiding afgerond en hebt 0-3 jaar werkervaring;
 • Hebt relevante ervaring voor het traineeship. Dit kan heel breed zijn: bijvoorbeeld in een bijbaan, een stage, vrijwilligerswerk of een commissie. Verras ons!
 • Wil jezelf maximaal ontwikkelen om succesvol te zijn bij de opdrachtgever en grijpt kansen met beide handen aan.
 • Bezit over een hoge mate van innovatiekracht, pro-activiteit en ondernemerschap;      
 • Bent resultaatgericht en gaat gestructureerd te werk;

De sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Je downloadt ons YSE format CV en zet jouw ervaring erin. Bedenk goed hoe je je ervaringen neerzet; onze opdrachtgevers zouden je zo moeten willen inzetten voor een opdracht! Om je een beetje een idee te geven hebben we hier een voorbeeld van een van onze YSE-ers.
 2. Je maakt een motivatiebrief.
 3. Je stuurt je “YSE CV” en je motivatiebrief als PDF bestanden naar ons door deze te uploaden onderaan deze pagina.
 4. Aan het eind van elke maand bekijken wij de binnengekomen CV’s. Je krijgt in het begin van de daarop volgende maand bericht of we je uitnodigen voor een eerste gesprek
 5. Mochten we na dit eerste gesprek enthousiast zijn dan ga je een capaciteitentest maken.
 6. Heb je de capaciteitentest gehaald, dan zien we je graag op de (online) selectiedag!
 7. Is er na de selectiedag een match? Dan ontvang je van ons een aanbod! Na de proeftijd krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd. Zo bepaal je zelf of je na je tweejarig ontwikkelprogamma bij ons blijft of dat je uitstroomt.

Contactgegevens

 • Maxime Kool
 • maxime@yse.nl
 • +31 6 34471511