Waarom Integrand?

Integrand is in 1980 opgericht met als doel de overstap naar het bedrijfsleven gemakkelijker te maken voor academische studenten. Sindsdien slaat Integrand de brug tussen studenten en het bedrijfsleven. Inmiddels hebben we vestigingen in alle twaalf universiteitssteden, 135 bestuursleden en database met duizenden studenten met de meest uiteenlopende studierichtingen. 
 
Integrand streeft ernaar om het meest professionele studentennetwerk van Nederland te zijn. Dit bereiken wij door op een persoonlijke en toegankelijke wijze ambities van academische studenten en bedrijven met elkaar te verbinden. Wij stimuleren studenten door verschillende mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen ter voorbereiding op hun carrière.

Landelijke dekking

Integrand heeft als enige studentenorganisatie in Nederland een vestiging in iedere universiteitsstad. Wij kunnen precies de student vinden waar u naar op zoek bent.

Jarenlange ervaring

Integrand bemiddelt al sinds 1980 studenten om hen met de arbeidsmarkt kennis te laten maken.

Voor & door studenten

Integrand wordt bestuurd door studenten. Aangezien wij onderdeel uitmaken van onze doelgroep weten wij waar de hedendaagse student naar op zoek is en hoe u hen het beste kunt bereiken.

No cure, no pay

Integrand hanteert een "no cure, no pay" beleid wat inhoudt dat u ons pas betaalt wanneer wij u de dienst hebben geleverd.

Onze diensten

Onze diensten realiseren wij in samenwerking met onze 135 bestuursleden. Zij gaan actief op zoek naar een stagiair(e) die goed bij u past. Daarnaast organiseren wij carrière evenementen in samenwerking met bedrijven, zodat studenten met diverse studie-achtergronden en bedrijven kennis met elkaar kunnen maken. Tot slot kunnen we uw bedrijf als potentiele werkgever promoten via verschillende online en offline kanalen.
Meer over onze diensten