Evenementen

E-housedagen

Een E-housedag is de nieuwste online variant op een inhousedag. De dagen zullen wederom beginnen met een presentatie van het desbetreffende bedrijf, waarna speeddates zullen volgen. Ideaal om één op één in contact te komen met bedrijven. Verder hebben bedrijven zelf nog alle vrijheid om persoonlijke elementen toe te voegen aan de dag. Voorbeelden hiervan zijn een online rondleiding door het bedrijf of het samen oplossen van een interessante case. De online dagen zullen meestal niet zoals gewoonlijk een hele dag in beslag nemen, maar een dagdeel. Op deze manier krijg je, ondanks de beperkingen, toch een mooie kans om erachter te komen hoe het er bij verschillende bedrijven aan toe gaat!
E-housedagen artikel
Inhousedagen
Techniek op hakken

Techniek op Hakken

Jaarlijks organiseren wij een evenement met zo’n zestig vrouwelijke technische studentes. Deze dag is al 3 jaar een geslaagd evenement. Door middel van bedrijfspresentaties, cases, speed dates en een informele lunch en borrel kunt u kennis maken met de studentes en zij met u. Doe mee en laat hen op een leuke en interactieve manier kennis maken met uw bedrijf. Voor meer informatie en voorbeelden van vorige edities kunt u hier een kijkje nemen: 
 
Techniek op Hakken

Talentpool Get-to-Know

Met Talentpool Get-To-Know bieden we studenten uit de Talentpools en bedrijven een kans om op een laagdrempelige manier online kennis met elkaar te maken. De interactieve kennismaking zal gefaciliteerd worden door middel van een 1,5 – 2 uur durende sessie, waarbij gestart wordt met een bedrijfspresententatie. Vervolgens is er een mogelijkheid voor studenten om vragen te stellen. Ook is er ruimte om een deel van het programma zelf in te vullen. Als bedrijf op zoek naar high potential studenten? Dan is de Talentpool Get-To-Know dé manier ze te vinden!

City Competition

City Competition

Tijdens het evenement zullen teams van studenten het tegen elkaar
opnemen in de aller eerste editie van City Competition, de teams bestaan uit studenten met verschillende academische achtergronden uit verschillende universiteitssteden. Tijdens het evenement krijgt uw bedrijf de kans om uw kernwaarden en werkwijze te laten zien aan een groep gemotiveerde en hoogstaande studenten. In overleg en op basis van voorkeuren van het bedrijf zullen er een aantal selectiecriteria tot stand komen waar de studenten aan zullen voldoen. Tijdens de City Competition zullen een aantal studententeams afkomstig uit verschillende universiteitssteden het tegen elkaar opnemen in het uitwerken van diverse cases. Door de nauwe en informele samenwerking tussen bedrijf en student ontstaat er een persoonlijk beeld voor u en de studenten. Wij zullen u en de studenten de hele dag bijstaan en de dag in goede banen leiden.

 

Heeft u interesse in of vragen over één van onze diensten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Onderwerp is verplicht.
Bedrijf is verplicht.
Naam is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Bericht is verplicht.