Stagebemiddeling

Landelijke dekking

Integrand heeft een vestiging in elke universiteitsstad waar in totaal 130 student-bestuursleden actief zijn. We staan hierdoor dichtbij iedere student. Alle vacatures komen in onze landelijke database van ruim 15000 studenten en op onze website, die maandelijks 15000 unieke bezoekers trekt.
 
Als Integrand ontlasten we uw recruitment afdeling omdat we alleen passende studenten aandrage en u geen tijd kwijt bent aan het doorspitten van vele CV's en motivatiebrieven. Daarnaast kunnen wij voor uw organisatie studenten uit het hele land werven wat vele voordelen biedt ten opzichte van andere organisaties. 

Procedure

Mocht u een opdracht willen open zetten bij Integrand vragen wij u een opdrachtomschrijving in te vullen. Hierin heeft u de mogelijkheid een omschrijving te geven van uw bedrijf, de opdracht die wordt open gezet en wat u de student te bieden heeft die stage bij u komt lopen. Ook kunt u aangeven wat voor profiel student u zoekt en graag zou willen aannemen. Van al onze studenten hebben wij eenzelfde profiel in onze database staan. Dit maakt dat wij (gemakkelijk) de beste match kunnen maken voor zowel u als de studenten. De studenten die wij geschikt achten, zullen we aan u voorleggen en zodra u goedkeuring geeft sturen wij de studenten inclusief CV en MB naar u door. Uiteindelijk kunt u zelf na een gesprek met de student beslissen of u deze student aanneemt of niet.
 
Om u een beter inzicht te geven in ons bemiddelingsproces hebben het hieronder weergegeven:
  1. U stuurt ons een verzoek via onderstaand formulier of neemt contact op met een van onze vestigingen
  2. Wij zullen binnen 24 uur reageren op uw aanvraag en met u in gesprek gaan over de specifieke opdracht.
  3. De opdracht wordt weergegeven in onze online vacaturebank. Tevens zullen we actief opzoek gaan voor u in onze database van studenten. 
  4. Wij streven ernaar om binnen 15 dagen meerdere geschikte studenten aan u voor te dragen.
  5. U bepaalt met wie u een sollicitatiegesprek wilt voeren.
  6. U bepaalt of u de student aanneemt en betaalt dan pas de bemiddelingsfee. 

No cure, no pay

Pas als de bemiddeling compleet is en u een geschikte student heeft aangenomen vragen wij een bedrag van slechts €537,50 exclusief BTW.

Heeft u interesse in of vragen over één van onze diensten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Onderwerp is verplicht.
Bedrijf is verplicht.
Naam is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Bericht is verplicht.