Stagebemiddeling

Landelijke dekking

Integrand is een studentenorganisatie, gevestigd in iedere universiteitsstad van Nederland. Alle vacatures die openstaan en alle studenten die zich bij ons hebben ingeschreven, zijn te vinden in onze landelijke database van ruim 18.000 studenten en op onze website, die maandelijks gemiddeld 7.000 unieke bezoekers trekt. Dit zorgt ervoor dat studenten uit heel Nederland voor uw vacature geworven kunnen worden. De 130 bestuursleden van Integrand gaan actief op zoek naar een stagiair(e) die goed bij u past! Doordat wij zelf onderdeel uitmaken van uw doelgroep, weten wij waar de hedendaagse student naar op zoek is en hoe u hen het beste kunt bereiken.

Procedure

Mocht u een opdracht willen openzetten bij Integrand, dan vragen wij u een opdrachtomschrijving in te vullen. Hierin heeft u de mogelijkheid een omschrijving te geven van uw bedrijf, de opdracht die wordt opengezet en wat u een stagiair(e) te bieden heeft. Ook kunt u aangeven wat voor profiel student u zoekt. Dit maakt dat wij (gemakkelijk) de beste match kunnen maken voor zowel u als de studenten. De studenten die wij geschikt achten zullen we aan u voorleggen en zodra u goedkeuring geeft, sturen wij de studenten inclusief CV en motivatiebrief naar u door. Uiteindelijk kunt u zelf na een gesprek met de student beslissen of u deze student aanneemt of niet.
 
Om u een beter inzicht te geven in ons bemiddelingsproces hebben het hieronder stapsgewijs weergegeven:
  • u stuurt ons een verzoek via onderstaand formulier of neemt contact op met een van onze vestigingen;
  • wij zullen binnen 24 uur reageren op uw aanvraag en met u in gesprek gaan over de specifieke opdracht;
  • de opdracht wordt weergegeven in onze online vacaturebank. Tevens zullen we actief opzoek gaan voor u in onze database van studenten; 
  • wij streven ernaar om binnen 15 dagen meerdere geschikte studenten aan u voor te dragen;
  • u bepaalt zelf met wie u een sollicitatiegesprek wilt voeren;
  • u bepaalt of u de student aanneemt en betaalt dan pas de bemiddelingsfee. 

No cure, no pay

Pas als de bemiddeling compleet is en u een geschikte student heeft aangenomen, vragen wij een bedrag van slechts €560,- exclusief BTW.

Heeft u interesse in of vragen over één van onze diensten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Onderwerp is verplicht.
Bedrijf is verplicht.
Naam is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Bericht is verplicht.