Our Partners

sfeerbeeld.png

Randstad Groep Nederland BV - Diemen

Het traineeship is onderdeel van de Randstad Groep Nederland: het moederbedrijf van onze drie nationaal bekende merken Randstad, Tempo-Team en Yacht. Wanneer je solliciteert voor het traineeship, solliciteer je voor alledrie deze organisaties. Tijdens de selectieprocedure leren we jou kennen, en als je wordt aangenomen kiezen we op basis van jouw unieke vaardigheden en talenten een rol en organisatie die het beste bij jou past. Zo kan het dus zijn dat je eerste rol bij Tempo-Team is en een volgende rol bij Yacht of Randstad. Bij Randstad Groep Nederland zijn daarom volop doorgroeimogelijkheden. 

Geschiedenis

In 1960 bracht Frits Goldschmeding, de oprichter van Randstad, de eerste uitzendkracht op de fiets naar haar werk. Zo zorgde hij er persoonlijke voor dat ze op tijd zou komen op de juiste werkplek. De fiets staat dan ook nog steeds symbool binnen onze organisatie. En de persoonlijke touch om uiteindelijk werk en mens zo goed mogelijk met elkaar te verbinden, zit nog steeds in de bloedbanen van Randstad.

Cultuur

​​​​​​​Werken bij Randstad Groep Nederland betekent werken in een grote organisatie met meer dan 4.500 collega's. En toch sta jij centraal. Tech en touch combineren, elke keer weer. Bij Randstad Groep Nederland hebben we een unieke cultuur, een blauw hart noemen we dat. Samen willen we groeien, ondernemen en van elkaar leren. Met een energieke drive, met transparantie en met focus op vooruitgang. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Vakspecialisten die weten wat ze doen en toch elke keer weer een beetje beter. Starters die misschien nog niet weten wat ze willen leren of waar ze goed in zijn. Ook dat is mogelijk binnen Randstad Groep Nederland: ontdekken wie jij bent, waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt. Oftewel je beste zelf zijn en worden. Human forward. 

Wat zijn de 7 voordelen van een traineeship bij randstad groep nederland? 

1. continue uitdaging: 86% blijft na afronden traineeship

2. leren bij de wereldwijde marktleider op hr-gebied

3. ontdek je beste rol en groei uit tot de functie die bij jou past

4. na een traineeship ben je klaar voor een managementfunctie bij RGN

5. een psycholoog, talent coach, mentor én buddy begeleiden jou in je persoonlijke ontwikkeling

6. leer van elkaars verschillen en daag elkaar uit in de wekelijkse denktank 

7. werk aan je netwerk: cultuur van samenwerking en vriendschap onder trainees

Lees meer
sfeerbeeld.png

Arcadis - Arnhem

Van klimaatverandering tot razendsnelle verstedelijking. Onze wereld wordt steeds complexer. De ruimte in steden moet optimaal worden benut en onontgonnen land moet bewoonbaar worden gemaakt. Juist op deze terreinen creëren wij buitengewone en duurzame oplossingen. 

Onze mensen werken gezamenlijk aan het creëren van meerwaarde door gebouwde en natuurlijke elementen naadloos in te passen in hun omgeving. Van winkelcentra in Shanghai tot een nieuwe metro in Doha en het terugdringen van luchtvervuiling in Los Angeles. Arcadis. Improving quality of life.

https://www.arcadis.com/nl/nederland/

Lees meer