DHL
DHL

Experiences

Management Trainee 2018
Joost Huijgens | 09-03-2020
‘Ik heb gesolliciteerd voor het DHL Graduate programma wegens twee redenen: de mogelijkheid om internationaal te werken en het sustainability-programma ‘GoGreen’. DHL heeft mij verrast met haar open cultuur, ontzettend leuke collega’s, structuur en interne ondernemerschap. Het feit dat bij iedereen de deur open staat mocht je een vraag hebben,
maakt onderdeel zijn van DHL iets wat ik alleen maar aan kan raden! Vier keer zes maanden in een andere functie met andere verantwoordelijkheden zorgt ervoor dat je een brede basiservaring hebt waarmee je kan doorgroeien binnen het bedrijf.
IT Trainee 2017
Robin van Osta | 09-03-2020
“Het graduate programma geeft mij de kans me op korte tijd op verschillende vlakken, in verschillende functies te ontwikkelen. Daarnaast krijg je ook reeds snel verantwoordelijkheden met uiteraard de steun van een heleboel ervaren personen om je heen. De mogelijkheid hierdoor een groot netwerk uit te bouwen is daarbij ook een van de pluspunten. Zelf heb ik ook de kans gekregen 1 van mijn plaatsingen door te brengen op Europees niveau, een ervaring die ik altijd zal blijven meedragen en het bewijs van de mogelijkheden die er in het programma zijn!”
Go to job offers