Legal people
Legal people

Career opportunities

What does the company offer you?

Stages

We bieden de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de wereld van executive search binnen een gedreven, professionele en enthousiaste organisatie en hierdoor meer te leren over zakelijke dienstverlening, executive search en het reilen en zeilen van een professionele organisatie.

Starters

Ook hebben wij een aantal functies binnen onze organisatie die uitermate geschikt zijn voor starters. We hebben verschillende opties:

- Executive Search Associate: als associate zoek je naar de geschikte kandidaten voor een positie. Je helpt bij het afstemmen van het profiel en legt het eerste contact met de kandidaten. Hierbij krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Je werk is veelzijdig en uitdagend, onder meer omdat je altijd meerdere projecten naast elkaar hebt lopen en je met verschillende consultants samenwerkt.

Je krijgt de vrijheid om je werk zelf in te delen en er is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Check voor meer informatie onze vacature.

- Management Assistant/teamlid Front Office: Als Assistant vervul je een centrale rol binnen onze organisatie: je hebt vaak het eerste contact met onze opdrachtgevers en kandidaten, zowel op kantoor als aan de telefoon. Samen met je collega's van de Front Office zorg je voor een vlekkeloos verloop van de activiteiten op kantoor en je ondersteunt meerdere consultants bij hun dagelijkse praktijk. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en er wordt constant een beroep gedaan op je flexibiliteit. Check voor meer informatie onze vacature.

Kortom: geen dag is hetzelfde! In deze veelzijdige baan is veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Check onze website voor een uitgebreidere beschrijving van de functies.