Young Colfield
Young Colfield

Index

Company information

Wij zijn Young Colfield en wij bieden traineeships aan voor starters. Als trainee werk je op dagelijkse basis bij een van onze samenwerkingspartners. Parallel daaraan volg je bij ons een uitgebreid persoonlijk en professioneel trainingsprogramma dat je met je samen met je team, bestaande uit maximaal 7 andere trainees, doorloopt, en krijg je intensieve persoonlijke begeleiding vanuit jouw Talent Manager. We hebben 2 verschillende traineeships: het 2-jarige Talent Program met brede focus en het 1-jarig Young Expert Program met IT-focus.

Ben je op zoek naar een verkennend traineeship waarin je bij verschillende organisaties aan de slag gaat? In het Talent Program vervul je in twee jaar gemiddeld drie opdrachten van circa zes tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als projectmanager, junior consultant en/of business developer. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. 

Wil je juist een IT-traineeship waarin jouw focus op één bedrijf ligt? Bekijk dan ons Young Expert Program. Dit is een eenjarig traineeship waarin je bij één opdrachtgever aan de slag gaat, als bijvoorbeeld Business Analist, Software Engineer of Developer. Ook hier krijg je persoonlijke coaching en begeleiding vanuit Young Colfield en zit je samen in een team van trainees waarmee je het traineeship doorloopt.

Naast de grote portie aan ambitie die leeft in onze organisatie, besteden wij ook veel aandacht aan het creëren van verbinding onderling. Zo organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten met elkaar, nodigen we gastsprekers uit op kantoor, gaan we ieder jaar met elkaar op wintersport en organiseren wij ons eigen festival!

Dus, wil jij aan de slag bij opdrachtgevers zoals Woonstad Rotterdam, ING, Budbee, Gemeente Den Haag of ABN AMRO, en tegelijkertijd jezelf ook persoonlijk ontwikkelen? Kom snel een keer langs voor een kop koffie, of op één van onze inhousedagen.