Lokaal bestuur

Februari lichting gezocht

Bij elkaar telt Integrand ongeveer 130 lokale bestuursleden verdeeld over twaalf vestigingen. Een lokaal bestuursjaar duurt een jaar, maar je kunt zowel in februari als september starten. Dat betekent dat tweejaarlijks de helft van een bestuur wisselt. Hierin wisselen ook de functies door. Op een paar uitzonderingen na vervul je binnen je Integrand bestuursjaar dus twee functies. 
 
Naast de werkzaamheden die je hebt voor je eigen functie, zorg je er als bestuurslid voor dat de studenten in jouw stad de juiste stage vinden of zich inschrijven voor een passend carrière-evenement. Verder vindt er wekelijks een overleg plaats met de hele vestiging en kom je geregeld samen met bestuursleden van alle vestiging met dezelfde functie. 

Functies

De voorzitter en vice-voorzitter zijn twee algemene functies; zij houden zich bezig met de vestiging in het algemeen. De sales en acquisitie managers hebben contact met bedrijven voor het openzetten van stages, deelnemen aan evenementen of het organiseren van trainingen. De evenementen worden georganiseerd door de events manangers. Zij houden zich bezig met landelijke en lokale evenementen. Daarnaast zijn er verschillende marketing functies. Hierin kun je je richten op de algemene marketing, de studenten promotie of het contact met de universiteiten. Tot slot zijn er nog operation managers die het bemiddelingsproces van de vestiging monitoren. 
De functies die de vestigingsbesturen kennen zijn: voorzitter, vice-voorzitter, sales, acquisitie, events, operations, marketing

Teams

Sommige vestigingen hebben een bestuurslid die onderdeel is van een landelijk team. De landelijke teams van Integrand zijn:
  • Landelijk Salesteam
  • Inhousedage Commissie
  • Techniek op Hakken Commissie
  • Landelijk Contentteam

Amsterdam

Integrand Amsterdam

Delft

Integrand Delft

Eindhoven

Integrand Eindhoven

Groningen

Integrand Groningen

Leiden

Integrand Leiden

Maastricht

Integrand Maastricht

Nijmegen

Integrand Nijmegen

Rotterdam

Integrand Rotterdam

Tilburg

Integrand Tilburg

Twente

Integrand Twente

Utrecht

Integrand Utrecht

Wageningen

Integrand Wageningen