Evenementen

Naast stagebemiddeling organiseert Integrand carrière-evenementen. Zo kunnen studenten met diverse studieachtergronden en bedrijven met elkaar kennismaken.
 

Integrand Inhousedagen 

Het doel van de Integrand Inhousedagen is studenten kennis te laten maken met de sfeer en cultuur van uw bedrijf. Daarnaast is het de ideale manier om in contact te komen met studenten uit een specifieke doelgroep. De inhousedagen vinden zowel in het voorjaar als in het najaar plaats.
 

Bestuursledendag 

U kunt in contact komen met onze bestuursleden door voor hen een dag(deel) te organiseren. Het staat u vrij om zelf de invulling van de dag te bepalen en een selectie te maken uit onze verschillende bestuursleden.
 

Techniek op Hakken

Techniek op Hakken is een evenement speciaal voor vrouwelijke technische studenten. Zestig studentes komen op deze dag in contact met ca. 15 bedrijven door middel van bedrijfspresentaties, cases, speed dates, een lunch en een borrel.

Overige evenementen

Integrand organiseert verschillende jaarlijks terugkerende evenementen voor studenten uit alle sectoren. Op deze manier krijgt u de kans om in aanraking komen met een specifieke groep studenten. Voorbeelden hiervan zijn Consultancy for Charity, Case Fondue en het Wagenings Event voor voedseltechnologiestudenten uit Wageningen.
 

Digitale evenementen

Sinds de coronacrisis hebben digitale evenementen een hoge vlucht genomen bij Integrand. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld E-housedagen en Digital Coffee Breaks op maat faciliteren. Studenten zijn erg enthousiast over deze evenementen; de afgelopen E-housedagencyclus is door hen gemiddeld met een 8,1 beoordeeld! De prijs van deze evenementen is op aanvraag.

 
Meer weten over een van onze (digitale) evenementen? Neem contact met ons op via sales@integrand.nl of vraag naar de evenementenbrochure!