Onze bedrijven

sfeerbeeld.png

Hellotest

Hellotest helpt jou solliciteren. Als grootste bedrijf in Nederland biedt Hellotest een training, specifiek voor het maken van capaciteitentesten. Verder heeft Hellotest allerlei informatie over de sollicitatieprocedures bij bedrijven, en zelfs reacties van eerdere sollicitanten. Als laatst bieden wij een volledig overzicht met tips en tricks voor elke sollicitatie ronde die we tegen zijn gekomen!

Wat is een assessment?

Een assessment bestaat uit cognitieve capaciteitentesten die bepalen wat jouw geschiktheid is voor een bepaalde rol. Dat heeft te maken met de normgroep waarmee jouw uitslag wordt vergeleken. Assessments hebben een aantal specifieke eigenschappen. Die worden verder op deze pagina uitgelegd. Op de website van onze partner Hellotest is meer informatie te vinden over assessments. 

Wanneer moet ik een assessment maken?

Vrijwel iedereen die gaat solliciteren moet een capaciteitentest of e-assessment maken. Bij vrijwel alle stages, business courses, startersplekken en traineeships is de capaciteitentest onderdeel van de selectieprocedure. Ongeveer 50% van de onvoorbereide kandidaten valt af.

Zijn alle assessments hetzelfde?

Er zit een groot verschil tussen de gebruikte assessments. Zo kent elk assessment een unieke samenstelling tussen type vragen. Daarnaast verschilt voor elk assessment de beste aanpak. Sommige assessment belonen snel werken met wat meer fouten tot gevolg. Andere assessments belonen juist nauwkeurig werken met minder fouten tot gevolg. 

Uit welke onderdelen kan een assessment bestaan?

Een assessment bestaat altijd uit meerdere onderdelen. De meest bekende onderdelen zijn cijferreeksen, figuurreeksen en analogieën. De laatste tijd worden assessments steeds meer doorontwikkeld en bestaan er ook zogenaamde assessment games. Ook bestaan assessments vaak uit persoonlijkheidstesten. Een persoonlijkheidstest is niet te oefenen. 

Hoe weet ik welk assessment ik krijg?

Via het bedrijvenoverzicht van Hellotest kun je precies zien welke bedrijven welke assessments gebruiken. Op die manier kun je op tijd beginnen met voorbereiden. Dit kan leiden tot een veel betere score op je test. Vaak zit er namelijk maar enkele dagen tussen de uitnodiging voor een assessment en de deadline. 

Kan ik een assessment voorbereiden?

Bij een goede voorbereiding op een assessment voorkom je grote verrassingen tijdens het maken van de test. Dat betekent dat je weet wat je kunt verwachten en wat voor type vragen je krijgt. Ook kun je via oefenen de onderliggende principes leren begrijpen. Op die manier weet je wat je moet doen om de vragen zo goed mogelijk te maken. Tot slot is de juiste aanpak en strategie ook verschillend per assessment. Door te oefenen, raak je bekend met de juiste aanpak per test.

Hoe kan ik assessments het beste oefenen?

Het oefenen van een assessment begint met het uitzoeken welk assessment je moet maken. Dit kan via het bedrijvenoverzicht van Hellotest of de uitnodiging van het bedrijf zelf. 

Daarna is het belangrijk om je specifiek voor te bereiden met het juiste oefenmateriaal. 

Integrand is een unieke samenwerking aangegaan met Hellotest waardoor je tegen een aantrekkelijke korting kunt oefenen.

Je kunt aan de slag via www.hellotest.nl/integrand.

Lees meer
sfeerbeeld.jpeg

Smartenup - Amsterdam

Wij zijn een jonge scale-up op een vette locatie vlakbij Amsterdam CS. Onze klanten zijn o.a. Samsung, bol.com, Dell, YoungCapital, Coca-Cola en Tony’s Chocolonely. Onze core business? Unieke opleidingstrajecten waarin mensen leren om beter, sneller en slimmer met data te werken. Ook geven we strategisch advies en helpen wij organisaties met het bouwen en verbeteren van dashboards, overzichten en processen. Inmiddels al meer dan 100 consultancy projecten voor 20+ multinationals.

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

SAP - 'S-Hertogenbosch

As the Experience Company powered by the Intelligent Enterprise, SAP is the market leader in enterprise application software, helping companies of all sizes and in all industries run at their best: 77% of the world’s transaction revenue touches an SAP® system. Our machine learning, Internet of Things (IoT), and advanced analytics technologies help turn customers’ businesses into intelligent enterprises. SAP helps give people and organizations deep business insight and fosters collaboration that helps them stay ahead of their competition. We simplify technology for companies so they can consume our software the way they want – without disruption. Our end-to-end suite of applications and services enables more than 437,000 business and public customers to operate profitably, adapt continuously, and make a difference. With a global network of customers, partners, employees, and thought leaders, SAP helps the world run better and improve people’s lives.

Want to know more about our Dutch office and opportunities within the SAP ecosystem? Please visit the website of our SAP Student Community to learn more! 

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

Van Doorne - Amsterdam

Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 200 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al bijna 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

 

Gaat verder én blijft dichtbij

Het effect van onze aanpak zien we terug in mooie prijzen en hoge scores in de ranglijsten. Maar belangrijker vinden we dat onze cliënten, waarvoor we vaak al jaren mogen werken, ons waarderen om de persoonlijke relatie, aandacht en betrokkenheid. Van Doorne gaat verder én blijft dichtbij. Dat is in de eerste plaats een belofte aan cliënten, maar ook aan onszelf en aan nieuwe talenten.

 

Jouw carrière, jouw verantwoordelijkheid

Denk je na je studie klaar te zijn met studeren? Bij Van Doorne ben je dat nooit! Met juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen en seminars houden wij je continu bij de les en leggen wij de basis voor een succesvolle juridische carrière. Zowel tijdens je stage als daarna investeren wij in je ontwikkeling. Dat doen wij samen: Van Doorne biedt je de tools om verder te groeien, maar het initiatief ligt bij jou.

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

Thales - Hengelo

Maak kennis met Thales

‘The people we all rely on to make the world go round – they rely on Thales’. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, komen ze bij ons met grote ambities: om jouw leven beter en veiliger te maken. Met 80.000 talenten in 68 landen zijn we een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van safety en security. In Nederland , waar 2000 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft). 

We helpen onze klanten om slimmer te denken en sneller te handelen op het gebied van transport, defensie, ruimtevaart, luchtvaarttechniek en cyberspace, om een steeds grotere complexiteit en daarbij onderweg elk beslissend moment te beheersen. We spelen dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij we ons focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit en het ‘internet of things’ en cybersecurity. 

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

Talent&Pro - Utrecht

Afgestudeerd en op zoek naar een baan waar je werken combineert met ontdekken, leren en plezier maken? Maak dan kennis met Talent&Pro. Al sinds 1999 ontwikkelt Talent&Pro starters met uiteenlopende studie-achtergronden tijdens de start van hun carrière. Een eigen People Manager, keuze uit ruim 100 opdrachtgevers, een onbeperkt budget voor opleidingen en een eigen evenementenagenda voor toffe uitjes maken van Talent&Pro de ideale vervolgstap voor talent dat graag professional wil worden. Kies uit een van de ruim twintig traineeships en kickstart nu jouw carrière!

Lees meer

Oma's Soep - Amsterdam

Oma’s Soep is een snelgroeiende sociale onderneming met als doel: eenzaamheid onder ouderen bestrijden. Dit doen we door jong en oud samen te brengen en gezellige kookdagen te organiseren, waar we volgens Oma’s recepten samen heerlijke soepen maken. De kookdagen/verrassingspakketjes voor de ouderen financiert Oma’s Soep door op grote schaal soepen te verkopen. Sinds dit jaar verkoopt Oma’s Soep ook een nieuw product: Oma’s Soep – Stamppotje. De soepen en stamppotten maken wij op basis van oma’s receptuur in een professionele productiekeuken. Oma’s Soep verkoopt haar soepen aan supermarkten, bedrijven, horeca en ziekenhuizen. Zo liggen wij inmiddels al in de schappen van Albert Heijn, AH to Go, Spar, Picnic en Jan Linders Supermarkten.
Lees meer

HLB Blomer accountants en adviseurs - Nieuwegein

HLB is een advies- en accountancykantoor met een internationaal netwerk. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. De kantoren werken samen aan datagedreven digitale innovaties. Bij HLB heerst het vertrouwen en de persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor, maar de innovatieve slagkracht en het zelfvertrouwen van een nationale speler met een internationaal netwerk.


Maak kennis met één van deze 5 onafhankelijke kantoren; HLB Blömer

HLB Blömer staat al ruim 100 jaar voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. Wij zijn gevestigd in de regio Utrecht. Ons team van zo’n 80 betrokken en deskundige specialisten staan ruim 1000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Doordat we met z’n allen op één vestiging werken kent iedereen elkaar en zijn de lijnen kort. Plezier in het werk is voor ons belangrijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, met ruimte voor persoonlijke groei en goede carrièreperspectieven. Naast hard werken is er ook ruimte voor persoonlijke betrokkenheid en ontspanning.

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

Voetsteps

Voetsteps biedt trainingen en coaching aan voor iedereen die wil groeien binnen werk en leven. Kies je voor een 1 op 1 traject, waarbij je verdieping wilt in jouw drijfveren, talenten, en persoonlijkheid? Of ben je meer opzoek naar het aanscherpen van je soft skills en gesprekstechnieken? Voetsteps helpt jou te groeien als persoon of binnen je carrière. Je neemt zelf de regie over jouw leven.
Lees meer

Crisp - Amsterdam

Crisp is de online supermarkt voor het beste verse eten. Onze missie? Beter eten mogelijk maken voor meer mensen. Omdat wij geloven dat het kan: topproducten in huis hebben, zonder dat je daar stad en land voor hoeft af te lopen. Dat doen we met een ijzersterk team vol mensen die goed zijn in wat ze doen. Enthousiast, integer en altijd bereid om te luisteren. Naar elkaar, en naar onze klanten. 

Gelanceerd in 2018, gesteund door het grootste startkapitaal in jaren, is Crisp inmiddels één van de snelstgroeiende scale-ups van Europa. Met meer dan 600 mensen veranderen wij hoe Nederland boodschappen doet. We hebben hoge verwachtingen. Niet alleen van onze avocado's en verse makreel, maar ook van onszelf en de mensen met wie we werken. We zijn liefhebbers van goed eten, maar houden ook van bouwen, groeien, helpen, regelen, bezorgen, inpakken, vertellen en ontwerpen. Dat deden we hiervoor bij bedrijven als Spotify, Coolblue, Ahold en Marqt. Maar waar jij ook vandaan komt, we geven om jouw kracht en karakter. Samen zijn wij Crisp.

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

Nedap - Groenlo

WE ARE NEDAP - The most versatile high-tech company in the Netherlands 

We develop technology for life

We improve everyday life for people all over the world. With RFID technology we help retail employees reduce their time spent on searching for products and managing stock. Our access control systems protect people, places and possessions at any physical location that needs to stay secure – from businesses to government offices, hospitals, airports, schools, industrial sites and public venues. We help farmers take better care of their animals, through individual animal identification in our livestock technology. We improve traffic flow at the entrances and exits of parking garages, airports and business parks, using technology for the remote recognition of vehicles and drivers. Check www.nedap.com to discover even more of our solutions. 

First people, then technology

For a tech-firm at heart we’re extremely people-oriented. We see technology as the ultimate tool to improve people’s lives, not complicate them. That’s why our focus is always on creating elegant solutions that are easy to use and beautiful to look at. 

Choose ambition. Choose growth. Choose excellence. 


Lees meer
sfeerbeeld.png

Wilson Learning

Our work with thousands of organisations has taught us that every business is uniquely shaped by its history, culture, mission, values, leadership, and, ultimately, its people. For nearly 55 years, Wilson Learning has partnered with organisations around the world to consult, design, deliver, reinforce, and sustain learning solutions, fueled by our mission to “Help people and organisations achieve Performance with Fulfilment.” For more information please visit our website: wilsonlearning.com

Lees meer
sfeerbeeld.jpeg

Value Match

ValueMatch offers online tools that provide insight into our deeper drives and values, as the source of our behaviour and motivation. Knowing these drives makes it possible to determine which particular position or (organisational) culture best fits particular individuals. People flourish in environments that are aligned with their inner values. ValueMatch uses the 'Match' to express the quality of this fit. An important principle in the application of these tools is the emphasis on creating environments that allow people to contribute their unique qualities, rather than seeking to make people fit a specific culture or environment. Our tools consist of questionnaires that are based on the work of professor Clare W. Graves and the Spiral Dynamics ® Integral model from Dr. Don Beck. Based on this model, we create profiles that consultants, coaches, trainers and people managers can use to match people with jobs, to facilitate change processes, and to accommodate diversity. ValueMatch now offers complete reports with a personal analysis and an explanation of the methods applied. Dr. Don Beck's comment on the ValueMatch tools:
Lees meer
sfeerbeeld.jpg

DHL - Eindhoven

Werksfeer/Werken bij

Hoe is het eigenlijk om voor DHL Supply Chain te werken? Onze wereld is uitdagend. Belonend. En altijd in beweging. We zijn trots op onze ondersteunende werkomgeving waar werknemers de middelen en training krijgen die ze nodig hebben om te leren, groeien en slagen.

Bij DHL Supply Chain delen we allemaal dezelfde waarden. Uitstekende kwaliteit leveren. Onze klanten succesvol maken. Openheid stimuleren. Duidelijke prioriteiten stellen en opvolgen. Ondernemend zijn. En maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen en met integriteit handelen. Deze zaken brengen ons als partners samen en onderscheiden ons van andere logistieke bedrijven.

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

ASR - Utrecht

Werken bij ASR

Bij a.s.r. werken 3500 collega's en met een omzet van bijna 4 miljard in 2017 behoren we tot de grootste verzekeraars van Nederland. We zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam en opgenomen in de AEX. Met de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta bieden we een breed assortiment aan verzekeringsproducten aan. Daarnaast bieden we spaar- en beleggingsproducten aan en zijn we als belegger onder meer actief in vastgoedexploitatie en -ontwikkeling.

Bij a.s.r. zijn we doeners

Bij a.s.r. doen we waar anderen over praten. We maken goede producten, investeren duurzaam en leveren een flinke bijdrage aan de samenleving. We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling echt belangrijk en stimuleren eigen regie. Werken doen we plaats- en tijdonafhankelijk en vanuit ons fijne en duurzame kantoorgebouw.

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

Boston Consulting Group (BCG) - Amsterdam

Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. BCG geeft hoogwaardig kwalitatief advies gericht op blijvend concurrentievoordeel voor haar klanten. Dit advies is baanbrekend en bedrijfsspecifiek. De projecten, die altijd in teamverband met de klant worden uitgevoerd, variëren van fusies en overnames tot herstructureringen, van groeistrategieën tot innovatie.

BCG adviseert vanuit verschillende Practice Areas als Consumer Goods, Retail, Financial Services, Industrial Goods, Energy en High Technology. Aan de basis van de adviezen ligt altijd fact based kwantitatief analysewerk. Klanten zijn multinationals en staan aan de top van het bedrijfsleven. BCG is het snelst groeiende strategisch advieskantoor van Nederland. Consultants zijn zowel teamplayer als onafhankelijk denker, zowel creatief als gestructureerd, zowel rationeel als emotioneel intelligent. BCG biedt uitstekende internationale trainingsprogramma's en uitgebreide persoonlijke carrièrebegeleiding: voor ambitieuze kandidaten de ideale werkomgeving om het maximale uit zichzelf te halen.

Lees meer

ABN AMRO - Amsterdam

Werken bij ABN AMRO

De financiële wereld is nog nooit zo in beweging geweest als nu! Dit is het juiste moment om jouw en onze krachten te bundelen om bankieren sneller, eenvoudiger en slimmer te maken. Technologie evolueert razend snel en de kracht van innovatie heeft veel invloed op het financiële systeem. We hebben jouw talenten nodig om onze bank toekomstbestendig te maken.

Wat je interesses of achtergrond ook zijn, we dagen je uit om de toekomst te innoveren met jouw creativiteit. We bieden een werkomgeving vol ondernemerschap en vrijheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. We willen dat je je verantwoordelijk voelt voor je eigen werk, omdat je dat ook bent!

Starten bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet

Als je in het diepe wordt gegooid, leer je het meest. Daarom ga je als starter bij ABN AMRO meteen de werkvloer op. Afhankelijk van je functie zit je vanaf dag één aan tafel met (interne) klanten die jouw advies nodig hebben, help je bij de massale migratie van data naar de Cloud, bedenk je bij een vraag van de business welke (IT) oplossingen mogelijk zouden zijn of vragen we je om dezelfde kwaliteit in te kopen tegen minder kosten. Starten bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet.

Hoe ga jij beginnen?

Heb je je diploma (bijna) op zak en ben je klaar om aan de slag te gaan? Bekijk dan hier onze talentprogramma’s of hier voor onze startersfuncties. Studeer je nog en wil je de theorie in praktijk brengen? Bekijk hier ons stageoverzicht.

Vragen? Vertel! Mail ons naar werkenbij@nl.abnamro.com.

Lees meer

Kraft Heinz Company - Amsterdam

The Kraft Heinz Company is one of the world's largest food and beverage companies. Our brands are truly global, with products produced and marketed in over 40 countries. These beloved products include condiments and sauces, cheese and dairy, meals, meats, refreshment beverages, coffee, infant and nutrition products, and numerous other grocery products in a portfolio of more than 200 brands. We spark joy around mealtime with our iconic brands, including Heinz, Kraft, Honig, Karvan Cévitam, Bull's-Eye, HP, Lea and Perrins, Quero, ABC, Master, Banquete, Plasmon, Orlando, Benedicta, Pudliszki, Wattie’s among others.

 

We believe that diverse backgrounds make us stronger, more interesting, and more innovative, combining the rich heritage of the Kraft Foods Group and H.J. Heinz Co. with the dynamism and energy of a start-up to bring transformative ideas and products to the table. Do more, be more. Whatever your aspirations, experience something exceptional at Kraft Heinz.

 

Challenging the status quo takes talent. So we're growing a global team of food lovers, creative thinkers, and high performers to reimagine the future of food and beverage. We'll give you the freedom to determine your own direction and deliver in your own style. Outperform our expectations and you'll move forward faster than you ever thought possible. Come ready to dream. Come eager to grow. Interested in joining our table? Bring your appetite for more and explore some of the teams driving change and innovation at Kraft Heinz.

 

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

Nestlé Nederland - Amstelveen

Nestlé is het grootste bedrijf ter wereld in de voedingsmiddelenindustrie. We hebben meer dan 2000 merken. De missie van Nestlé is het ‘Verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst’. Wij zijn de Good food, Good life-organisatie. Wij geloven in de kracht van voedsel om levens te verbeteren. Goed eten voedt en prikkelt de zintuigen. Door goed eten kunnen kinderen gezond worden, huisdieren groeien, ouders gracieus ouder worden en kan iedereen van het leven genieten. Goed eten brengt ons samen, respecteert onze planeet en beschermt hulpbronnen voor toekomstige generaties. Bij Nestlé innoveren we voortdurend met voedsel, dranken en nutritionele gezondheidsoplossingen om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst. We richten onze energie en middelen op waar de kracht van voedsel het grootste verschil kan maken in het leven van mensen en huisdieren, het milieu kan beschermen en verbeteren en aanzienlijke waarde kan genereren voor zowel onze aandeelhouders als belanghebbenden. Door middel van innovatie willen we bijdragen aan de samenleving en tegelijk het lange termijn succes van ons bedrijf garanderen.

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

NIBC

NIBC BANK

NIBC is the enterprising bank for entrepreneurs. We share a forward-thinking, can-do attitude. It’s what we call our ‘yes’ mentality. Agile and flexible, we think and act likeXx entrepreneurs to support our corporate clients in building their businesses.

xWe have expertise in Finance, Corporate Lending, Receivables Financing, Asset & Cash Flow Finance, Mezzanine & Equity Solutions and Project Equity.

The industries we serve are Financial Sponsors, Fintech, Infrastructure, Life Sciences, Mid Market Corporates, Offshore Energy, Commercial Real Estate, Technology and Shipping.

With offices in The Hague, Amsterdam, Brussels, Frankfurt and London, we are perfectly placed to put our expertise to work for our clients.

Lees meer

Drukbedrijf.nl

ALSOF HET ONS EIGEN DRUKWERK IS!

Wij zijn een groepje drukwerk liefhebbers die het net een beetje anders willen doen dan de rest. Want naast het gemakkelijk en snel bestellen via de website is het net zo makkelijk om met jouw vaste contactpersoon antwoord te vinden op al je drukwerk (aan)vragen.

 En wil je graag een afspraak maken met één van onze drukwerk pro's? Dan ben je van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam Zuidoost. De koffie staat voor je klaar!

 Wij drukken letterlijk álles op alles. Heb je een mooi idee of een uitdagende klus? Die nemen we graag aan! Vele bedrijven gingen je voor en vertrouwen op onze ervaring en uitgebreide service. Wij controleren je bestelling van top tot teen en zorgen voor het allerbeste resultaat - Alsof het ons eigen drukwerk is!

Lees meer
sfeerbeeld.png

Digital Inside - Utrecht

Digital Inside is hét online marketingbureau in Utrecht. Onze focus ligt op de online groei van zowel startups als grote corporates. Met een team van ervaren marketing professionals en jonge hoger opgeleide tech-savvy talenten kunnen wij elke online marketing uitdaging aan. Van het opstarten van een nieuwe online marketingstrategie tot en met de realisatie van doelstellingen, wij zijn erbij betrokken!

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

Lawyrup

Lawyrup is een gratis juridische kennisbank. Lawyrup biedt zo toegankelijk mogelijk hoogwaardige juridische knowhow over ‘civiel procesrecht en executierecht’, ‘vermogensrecht’ en ‘insolventierecht’ met een artikelsgewijze toelichting. Elke Paragraaf, Afdeling, Titel en Boek van de wet heeft een pagina met toelichting op de wet met links naar de actuele wettelijke bepalingen op “wetten overheid”.

Tevens behandelt Lawyrup de bijbehorende relevante rechtspraak met ECLI-links. De doelgroep van Lawyrup is in de eerste plaats juridische professionals die, meestal aan de hand van een concrete vraag die zij in de praktijk tegenkomen, op zoek zijn naar informatie over het recht en de rechtspraak op één van de drie rechtsgebieden die Lawyrup bestrijkt. Echter, iedereen die iets te weten wil komen over het burgerlijk (proces)recht is welkom op www.lawyrup.nl.

Omdat Lawyrup ten dienste staat van een specifieke niche en onderdeel uitmaakt van het ‘nieuwe werken’ van praktijkjuristen, kunnen organisaties gebruik maken van de kanalen van Lawyrup om deze specifieke doelgroep te bereiken. Het aanbieden van advertentieruimte, juridische vacatures en juridische cursussen zijn daarom ook belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering van Lawyrup.

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

Jooble

Jooble helpt mensen die werkloos zijn om zo snel mogelijk een passende baan te vinden.

Met Jooble kun je banen zoeken die op 865 vacaturesites geplaatst zijn in Nederland. Jooble stuurt miljoenen werkzoekenden in Nederland naar vacatures uit elke industrietak. Vandaag is het bedrijf actief in 64 landen en staat het in de top 3 van grootste zoekmachines. Werkgevers plaatsen hun vacatures ook direct op Jooble.

Het zoeken naar vacatures met Jooble is een hele andere ervaring dan via de krant of andere vacaturebanken. Met Jooble vind je gegarandeerd je droombaan. We hebben diverse hulpmiddelen zoals geavanceerd zoeken en filters.

Jooble is continu in ontwikkeling en we voegen nieuwe functies en functionaliteit toe. Heb je ook een idee of wens? Wij blijven continu verbeteren dus laat het ons weten.

Zoals met zegt: “Niet praten maar doen”. Maak gebruik gebruik van onze zoekmachine in plaats van erover te lezen. Veel succes!

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

RightBrains

De urgentie voor een groter aanbod getalenteerde vrouwen in digitaal en technisch georiënteerde rollen is de laatste jaren alleen maar toegenomen vanwege een economie die steeds sneller digitaliseert. De missie van RightBrains is het vergroten van het aantal vrouwen in dit werkveld om daarmee het tekort aan digitaal talent aan te vullen. RightBrains wil uitgroeien tot het grootste carrière-mentorschap-platform in Europa. Samen met partners bouwt het bedrijf aan dit platform, waar vrouwen in elk stadium van hun carrière hun interesses kunnen ontdekken, hun netwerk kunnen vergroten en van elkaar kunnen leren. De business case is helder: meer diversiteit vergroot de kans op succesvolle innovaties, gebruikersvriendelijke producten en winstgevende bedrijven. Wil je graag meer weten over RightBrains? Neem dan een kijkje op onze website.
Bekijk ook onze bedrijfsfilm!

Lees meer

KPMG - -

Wie we zijn

KPMG Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van accountants- en advieskantoren. In Nederland, waar Piet Klijnveld in 1917 de grond legde voor KPMG, zijn we nu met meer dan 3500

collega’s verdeeld over 12 kantoren. Samen helpen wij toonaangevende organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken

Wat wij doen

Samen met onze klanten werken wij aan hun streven naar groei of progressie. We lossen actuele vraagstukken op door via de nieuwste technieken heldere inzichten te geven en goede oplossingen te bedenken. Daar hebben we unieke kennis en ervaring voor nodig. Inzichten van slimme, innovatieve en gedreven mensen. Inzichten van jou. Alles wat we doen, doen we vanuit onze waarden: Integrity, Excellence, Courage, Together en For Better.

Lees meer

Talk the Future

Company Information 

Talk the Future [TtF] was founded in 2020 by Wageningen students to bring students and businesses together to develop ideas on corporations' most pressing business sustainability challenges through an interactive dialogue. Our clients include companies from different sectors with various challenges related to the climate and biodiversity crisis.

We assemble a team of students to help our clients take the next steps to implement sustainable systemic change through research and an innovative view from the students' perspective. Being part of a student team takes about two months of active work to research and prepare the presentation to the client. 

We are looking forward to meeting you and for you to join us!

 

Who are we looking for?

- Talk the Future is open for any bachelor or master's student from AERES and WUR interested in sustainability and entrepreneurship. This preferably concerns students that are not yet graduated and finished their secondary school at least a year ago.  

 

- There are no strict requirements for students to join. Nevertheless, the following aspects of the soft and hard skills are considered important:  

o   Soft skills: e.g., public speaking, confidence, team player, eagerness to learn, commitment, assertiveness, communicative skills, and motivation. 

o   Hard skills: e.g., circular economy, communication, business administration/management, and sustainability-related topics (depends on the business case)

 

Soft skills take precedence over hard skills, as hard skills are easier to acquire in a short period of time. By identifying what skills, a student already possesses, we can determine what role Talk the Future can play in your skill development and acquisition.

 

What can we offer you?

- A unique opportunity to expand your network in the (local) professional world.

 

- Experience in the work field and the opportunity to enhance both your soft and hard skills.  

 

- A great opportunity to boost your CV and explore potential job and internship prospects.  

 

Interested? Please send us a mail: info@talkthefuturewageningen.nl 

Lees meer

Lime Technologies Netherlands - Utrecht

Lime Technologies is een leverancier van CRM-software. Wij ♡ CRM

Al sinds dag één is ons doel om een exceptioneel gebruikersvriendelijk systeem te leveren dat de werkdag makkelijker én leuker maakt voor jou & jouw collega’s. De balans tussen betrokkenheid en techniek heeft ons tot een van de meest toonaangevende CRM-leveranciers van Europa gemaakt.


The Lime way - Duurzaamheid

Wij geloven in uitzonderlijke klantervaringen, en dat tevreden klanten helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten. Daarom geloven we ook in het ondersteunen van bedrijven met slimme en gebruiksvriendelijke CRM-tools, die het gemakkelijk maken om nieuwe klanten aan te trekken, te behouden en verder uit te diepen.


The Lime way - onze normen & waarden

  • Keep it simple. Communiceer en anticipeer op een manier welke doelgericht is en eenvoudig op een goede manier.
  • Just do it. Wacht niet tot iemand anders het oppakt, maar onderneem actie indien nodig. Wij zijn een bedrijf die als één opereren.
  • Spend resources wisely. Geld, tijd – van klanten, collega’s en jezelf – evenals de natuurlijke bronnen van de aarde, moeten verstandig en met zorg worden gebruikt.
  • Make a mark. Wees niet zoals alle anderen – maak het verschil.


Lees meer
sfeerbeeld.jpg

ProjectiveGroup - Amsterdam

Wie we zijn

Projective combineert consultancy met implementatiekracht voor banken, verzekeraars en andere spelers in de financiële dienstverlening. ProjectiveGroup bestaat uit 650 enthousiaste consultants en is gevestigd in zes verschillende landen, waarvan 200 consultants in Nederland werkzaam zijn. ProjectiveGroup is een consultancy organisatie bestaande uit verschillende practices, namelijk: Risk & Compliance, Transformation, Data, Payments, Pensions & Insurance en Young Talent.

Wat we doen

ProjectiveGroup vertaalt visie en strategie naar concrete innovaties, duurzame oplossingen en gedragen veranderingen. Wij bedenken deze plannen niet alleen, wij voeren ze ook uit. Wij helpen organisaties met al hun vraagstukken en zijn hiermee de one-stop shop voor onze klanten in de financiële sector.

Wil je meer weten over werken bij ProjectiveGroup? Kijk dan op onze vacaturepagina of neem contact op met Chantal van Oostrom van ProjectiveGroup via solliciteren@mastermind.nl of bel naar: +31629534097.

Lees meer

Axion Continu - Utrecht

AxionContinu is een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie en biedt hoogwaardige zorg en behandeling aan (met name) ouderen met een complexe zorgvraag; thuis of in een van de veertien locaties in Utrecht en omgeving. We hanteren daarbij drie kernwaarden; Vakmanschap, Aandacht en Plezier. Als echte vakmensen zijn we trots op ons beroep, willen erin uitblinken en vinden het belangrijk om onszelf voortdurend te ontwikkelen. We willen topzorg bieden en continu verbeteren, omwille van de cliënt. Wie de locaties bezoekt, merkt dat we ons werk ook leuk vinden. We hebben vooral plezier in wat we bereiken en in samen de verantwoordelijkheid nemen, intern én extern.

De divisie Revalidatie & Herstel is een betrouwbare partner in het zorgnetwerk van Utrecht en omgeving en werkt nauw samen met ziekenhuizen, huisartsen en collega-instellingen. Om ook de expertrol te borgen en te versterken worden intern belangrijke ontwikkelslagen gemaakt in zowel de organisatie als de uitvoering van specialistische revalidatiezorg in de geriatrische behandelcentra De Parkgraaf en Domstate en in Zorghotel De Wartburg. Op deze locaties wordt hard gewerkt aan het verbreden en verdiepen van de expertfunctie, vanuit een klantwaarde gedreven organisatie. Zorg wordt verleend op diverse gespecialiseerde afdelingen, zoals CVA , orthopedie, oncologie, cognitieve revalidatie, hart- en longproblematiek en ook op een covid-unit. De ambitie om ook hiervoor een leeromgeving te creëren en meer wetenschappelijk onderzoek te doen, blijkt uit het ondertussen ingezette traject om te komen tot een Topcare accreditatie-traject.

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

Zertic - Eindhoven

Zertic is a Dutch company providing software for the certification industry on a global scale.

Ask yourself;

      Do you trust the food you eat?

      Do you trust the products you use?

Building trust in products and services requires certification. A certificate tells you if a product is safe, sustainable, or genuine.

Certificates can be seen as the license to operate for many companies and persons.

Those certificates are issued by auditors that are working at or for a certification body.

Zertic empowers all parties involved in the process towards certification with world-class “certification software”. Zertic makes sure companies and persons can use these certificates to provide trust in the products and services they trade and use.

Therefore, our market slogan “Let’s empower trust”

Why is this important, why should you care?

Do you want to work for a better world where we demand environmentally sustainable goods and services using fair labor, fair trade, organic food, safe environments, and products? By joining Zertic you can make an impact! Zertic is used by a vastly growing amount of companies and together with you, we make an even bigger impact.

Join us in empowering trust!

Lees meer
sfeerbeeld.jpg

NRG-Office

Ben jij de Recruitment Specialist die wij zoeken? Kom werken bij een van de leukste clubs van Nederland!

NRG-Office is specialist in het verbinden van Supply Chain bedrijven en professionals binnen de Food & Industry. Door onze persoonlijke aanpak en branchekennis weten we snel, de juiste professional aan de juiste opdracht, of nieuwe baan, te koppelen. We hebben een landelijk netwerk van kwalitatief goede Supply Chain professionals. Hierdoor weten we snel een passende invulling van vacatures te realiseren, of het nou gaat om vaste functies of interim opdrachten.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan verbinding en gezelligheid onderling. (Spontane) borrels, jaarlijkse wintersport en events gericht op kennisdeling dragen hieraan bij. Kortom: bij ons sta je er nooit alleen voor. Voor meer info, check dan hier onze website. 

Lees meer

Eurofiber NL

Eurofiber is een snelgroeiende aanbieder van hoogwaardige open digitale infrastructuur in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Met ons 56.300 km lange glasvezelnetwerk en elf datacenters leggen we het fundament voor de digitale samenleving in de landen waarin we actief zijn. We zijn er trots op dat we het vertrouwen hebben van bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. Wij bieden hen connectiviteits- en cloud infrastructuuroplossingen die naadloos op hun behoeften aansluiten. Onze open infrastructuur geeft hen de volledige vrijheid om diensten, toepassingen en providers te kiezen.

Lees meer

Copenhagen Infrastructure Partners - Utrecht

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) is a fund management company specialized in offering tailor-made investments in energy infrastructure assets globally – in particular within renewables and the greenfield segment. We are pioneers in taking our approach and methods global and in realizing a profitable green energy transition based on high ESG standards.


CIP has an industrial heritage and an energy sector focused business model with a strong track record anchored in fully integrated inhouse investment and asset management teams. Our business model is proven and comprising origination and investment selection; structuring and de-risking; world class construction execution; and long-term asset optimisation of large scale and complex energy infrastructure projects.


We are a trusted partner in projects across a wide range of technologies including offshore wind, onshore wind, solar PV, biomass and energy-from-waste, transmission and distribution, reserve capacity and storage, and other energy assets like Power-to-X. We are known for execution certainty, and our projects are completed on budget and to specification. Our investments in energy infrastructure assets are long-term and on track to deliver attractive risk-adjusted returns for our investors and a green and efficient energy system for the benefit of local communities across the globe.


In CIP, we enable the modern energy transition, while we build value for our investors, developers, and local communities.

Lees meer

Virtual Sciences - Nieuwegein

De kracht van data, daar geloven wij in. Als integratiespecialist is het ons ambacht om data voor organisaties te ontsluiten en combineren. Zodat ze optimaal ingezet worden, gericht op IT- en businessdoelstellingen van zowel de organisatie als de ketenpartners. Altijd met behulp van passende tools en technologieën.


In een wereld die steeds meer bepaald wordt door digitalisering vormt data zonder twijfel de basis van ieder bedrijfssucces. Nieuwe technologie in combinatie met eigen en externe databronnen staat garant voor perfecte dienstverlening en een optimaal concurrentievoordeel. Virtual Sciences neemt je graag de zorg voor de technologie uit handen. We helpen organisaties met het inrichten of optimaliseren van een (hybride) integratielandschap. En het beheren en realiseren van hybride integratieoplossingen. Flexibel, snel en veilig. Met briljante mensen. Altijd betrokken en down to earth

Lees meer