Integrand kan uw bedrijf als potentiële werkgever bij studenten op de kaart zetten. Hiervoor bieden wij verschillende offline en online mogelijkheden.
 
Meer weten over de adverteermogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Bedrijfsprofiel

Uw bedrijf krijgt een eigen profiel op onze website, waar beschreven kan worden wat uw bedrijf doet, wie er werken en naar wat voor kandidaten u op zoek bent. Verder worden hier uw openstaande vacatures voor stages en evenementen uit de evenementenagenda aan gekoppeld. Ook worden hier ervaringen van werknemers en studenten weergegeven.
 

Banner op www.integrand.nl

Op de homepage van onze website krijgt u een banner om zoveel mogelijk studenten op de hoogte te brengen van een gerichte campagne.
 

Evenementenagenda

Veel studenten bezoeken onze evenementenagenda, waarin evenementen met betrekking tot arbeidscommunicatie worden vermeld. Door uw evenementen hier ook te vermelden, kunt u studenten attenderen op uw aankomende evenementen.
 

Social media promotie

Door een gerichte post via onze landelijke LinkedIn-, Facebook- of Instagrampagina of een van onze lokale pagina’s bereikt u via een groot en breed publiek aan studenten.
 

Direct E-mail

Met een direct e-mail kunt u een massale groep studenten bereiken, maar ook een specifieke doelgroep. Er kan onder meer geselecteerd worden op studie, studiejaar en studiestad uit onze database van 18.000 studenten.

Poster- en flyerservice

In elke stad zijn posterplaatsen op de universiteit beschikbaar. Hier kan Integrand posters van uw bedrijf ophangen voor een periode van vier weken. Daarnaast kunnen ook flyers worden verspreid.
 

Evenementen highlight

De kans op extra inschrijvingen voor uw evenement vergroten? Neem dan een evenementen highlight. Uw evenement wordt dan bovenaan op onze website geplaatst en vastgezet. Zo creëert u een constante zichtbaarheid en optimaliseert u de vindbaarheid van uw evenement.
 

Traineeshippagina

Een traineeshippagina op de website van Integrand plaatst uw traineeship in een veel bekeken overzicht met traineeships. Ieder traineeship krijgt daarnaast een eigen pagina met informatie over uw bedrijf, het traineeship en de sollicitatieprocedure. Voor extra promotie van uw traineeship bestaan bij Integrand drie verschillende paketten.
 

Intekrantartikel 

Wekelijks verschijnt er een artikel in onze digitale krant De Intekrant. Door middel van een interview met een van onze redacteuren of een door uzelf geschreven artikel geeft u studenten in heel Nederland een kijkje in de werkzaamheden van uw bedrijf of het leven van uw werknemers. Daarbij ontvangt u gratis promotie van het artikel op Facebook, LinkedIn en Instagram. Bovendien kunnen in het artikel externe links naar uw website worden geplaatst.