Integrand biedt voor het collegejaar 2023-2024 een Rechten Talentpool aan. In deze talentpool zitten dé topstudenten van Integrand binnen deze sector. Het is een selecte groep waarvoor elk jaar speciale trainingen en evenementen worden georganiseerd. De trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, maar ook op specifieke skills die goed van pas komen binnen de juridische sector. Tijdens de evenementen kom je in contact met verschillende advocatenkantoren. Zij staan in de rij om jou te ontmoeten!
 
Door de trainingen zul je je verder ontwikkelen op persoonlijk vlak, maar ook binnen de rechtensector. Tijdens de evenementen ontmoet je verschillende bedrijven, waardoor je een beter beeld krijgt bij welk bedrijf je een stage wilt lopen of wilt gaan werken. 
Na afloop van het traject van een aantal trainingen en evenementen ontvang je een Talentpool Certificaat. Je kan dus zeker op je cv noteren dat je in de Integrand Talentpool zit of hebt gezeten! 
 
Wanneer je deel uitmaakt de talentpool behoor je tot een selecte groep, wat betekent dat je echt uitspringt bij de bedrijven waar wij mee samenwerken. De talentpool biedt hierdoor veel mogelijkheden om je netwerk te vergroten!  Alle activiteiten voor deze talentpool zijn gratis. Echter, ‘onderdeel zijn van’ komt niet zonder verantwoordelijkheden. Het is de bedoeling dat je ook echt deelneemt. 

Wil je meer informatie? Neem contact op via info@integrand.nl. Geïnteresseerd? Je kunt je hier gelijk inschrijven.
  • Gratis trainingen en evenementen
  • Certificaat
  • (Persoonlijke) ontwikkeling
  • Uitgebreid netwerk

Kom ik in aanmerking voor de talentpool?

De vereisten voor de talentpool zijn als volgt: 
- Je hebt een studieachtergrond in rechten en je bent derdejaars bachelor- óf masterstudent aan de universiteit; 
- Je staat een 8 gemiddeld; of 
- Je staat een 7 gemiddeld en hebt relevante nevenactiviteiten op je cv staan; 
- Je beheerst de Nederlandse taal.
 
Selectie vindt plaats op basis van cv en cijferlijst.