Integrand helpt studenten

Waarom Integrand?

Wij zorgen ervoor dat jij een stage vindt die aansluit bij jouw profiel en wensen. Gedurende het proces zullen we je voorzien van tips om ervoor te zorgen dat jij aangenomen wordt voor een topstage! Verder organiseren we interactieve carrière-evenementen met interessante werkgevers. Dit zijn momenten waarop jij persoonlijk in contact kan komen met recruiters. Voor de studenten die zich al in de eindfase van hun master bevinden, hebben wij een actueel overzicht van verschillende uitdagende traineeships. Sta jij gemiddeld hoger dan een 7,0 en heb je relevante nevenactiviteiten ondernomen? Dan kunnen wij jou een plekje aanbieden in onze Rechten talentpool
 
Meer weten over wat Integrand voor jou kan betekenen? Stuur ons een bericht via ons contactformulier

Wat wij doen

Stichting Integrand is opgericht in 1980 en is een landelijke opererende, onafhankelijke non-profitorganisatie die wordt bestuurd door academische studenten. De missie van Integrand is het verbinden en stimuleren van ambitie. Mede dankzij onze landelijke dekking zijn wij de grootste academische stagebemiddelaar van Nederland!

HET BEMIDDELINGSPROCES IN 7 STAPPEN

Online inschrijving

Eerst meld je je aan via onze website www.integrand.nl. Dit is de plek waar je je persoonlijke account ontwikkelt. Probeer je profiel meteen zo compleet mogelijk in te vullen! Wanneer je een account hebt aangemaakt, nemen onze bestuursleden contact met je op. 
 

Persoonlijke intake

Onze bestuursleden nemen contact met je op om een persoonlijke intake met je in te plannen. Dit intakegesprek is bedoeld om jouw ideale stage en/of werkstudentschap te omschrijven. Na het intakegesprek is jouw persoonlijke profiel compleet en kunnen wij voor je gaan zoeken. 
 

Matchen

Dit is het begin van de zoektocht naar jouw ideale stage en/of werkstudentschap. Hier gaan wij op zoek naar vacatures die het beste bij jouw profiel en interesses passen. 
 

Voordragen bij de student

Wanneer wij een perfecte vacature voor je hebben gevonden, zullen wij dit eerst bij jou voorleggen. Het draait er natuurlijk uiteindelijk allemaal om of JIJ het leuk vindt! Hierbij heb jij dan de keuze of je een motivatiebrief gaat schrijven of niet.  
 

Voordragen bij bedrijf

Als jij het een interessante vacature vindt, zullen wij je interesse voorleggen bij het bedrijf. Op dat moment hebben wij contact met het bedrijf over jouw profiel. Hierbij heeft het bedrijf dan de keuze of zij een sollicitatiegesprek met je willen inplannen of niet. 

Sollicitatiegesprek inplannen

Wanneer het bedrijf in jou een geschikte kandidaat ziet, zal dit worden gecommuniceerd naar Integrand. Vervolgens neemt Integrand dan contact met jou op over wanneer je op sollicitatiegesprek kunt komen. Dan is het sollicitatiegesprek gepland.

Plaatsing

Wanneer jij en het bedrijf het beide eens zijn met de inhoud van de vacature en de arbeidsvoorwaarden word je geplaatst. Jij hebt dan je perfecte stage of werkstudentschap en het bedrijf heeft een geschikte kandidaat!

Geïnteresseerd? Schrijf je direct in en wij helpen je verder!

Schrijf je in!