Integrand helpt studenten

Wij verbinden en stimuleren ambitie al sinds 1980

Schrijf je in!

Waarom Integrand?

Wij zorgen ervoor dat jij een stage vindt die aansluit bij jouw profiel en wensen. Gedurende het proces zullen we je voorzien van tips om ervoor te zorgen dat jij aangenomen wordt voor een topstage! Verder organiseren we interactieve carrière-evenementen met interessante werkgevers. Dit zijn momenten waarop jij persoonlijk in contact kan komen met recruiters. Voor de studenten die zich al in de eindfase van hun master bevinden, hebben wij een actueel overzicht van verschillende uitdagende traineeships. Sta jij gemiddeld hoger dan een 7,0 en heb je relevante nevenactiviteiten ondernomen? Dan kunnen wij jou een plekje aanbieden in een van onze talentpools.
 
Meer weten over wat Integrand voor jou kan betekenen? Stuur ons een bericht via ons contactformulier

Wat wij doen

Stichting Integrand is opgericht in 1980 en is een landelijke opererende, onafhankelijke non-profitorganisatie die wordt bestuurd door academische studenten. De missie van Integrand is het verbinden en stimuleren van ambitie. Mede dankzij onze landelijke dekking zijn wij de grootste academische stagebemiddelaar van Nederland!

HET PROCES IN 5 STAPPEN

Schrijf je in

Registreer je via onze website en upload je CV. Wanneer je inschrijving bij ons goed is aangekomen, zal je een mail ontvangen van ons om een wachtwoord aan te maken. Vervolgens zal de dichtstbijzijnde vestiging contact met je opnemen om je wensen te bespreken. Daarnaast kan je meteen solliciteren op stages die jij interessant vindt.
 

Kom op intakegesprek

Nadat je je hebt aangemeld via onze website word je uitgenodigd om op intakegesprek te komen. Tijdens dit gesprek zullen we naar je wensen en behoeften vragen. Daarnaast zullen we je CV van tips voorzien en je alvast interessante stages voorleggen.
 

Wij sturen je passende stages

Nu je bij ons op intake bent geweest, hebben we een volledig profiel van je. Vanaf dit moment kunnen we ook actief opzoek naar een stage die bij jou past. Wanneer we een interessante stage voor je hebben binnen gekregen, zullen we deze ook aan je pitchen. Verder, schroom je niet om ook nog via onze website te solliciteren op functies die je interessant vindt.
 

Solliciteer op interessante stages

Naast dat wij actief verschillende stages bij je zullen pitchen, kan je altijd via onze website zelf solliciteren op interessante stages! Wanneer we beiden actief opzoek gaan, vind je sneller een stage.
 

Wij helpen zodat jij wordt aangenomen

Gedurende het proces begeleiden we je persoonlijk. Zo checken we je motivatiebrief voor je en geven je tips. Door ons persoonlijk contact met recruiters kunnen we ervoor zorgen dat jouw cv bovenop de stapel komt te liggen. Wanneer je dan ook wordt uitgenodigd, zullen we je van tips voorzien die ervoor zorgen dat jij je optimaal kan voorbereiden op je gesprek en een grotere kans hebt om aangenomen te worden.
 

Geïnteresseerd? Schrijf je direct in en wij helpen je verder!

Schrijf je in!