Integrand Leiden

Ocke Moulijn

Voorzitter

Marlou van der Werff

Vicevoorzitter

Madelief van Pinxteren

Landelijk Sales Team

Stijn Marres

Events Manager

Yanna Cuijpers

Events Manager

Katie Hoek

Events Manager

Renske van Lanschot

Sales & Acquisitie

Finn Laurens Bakx

Sales & Acquisitie

Olivier Schöningh

Sales & Acquisitie 

Fien Beentjes

Hoofd Student Marketing

Camile Steensma

Student Public Relations Manager

Ibo Morshuis

Operations 
Integrand Leiden; misschien wel de gezelligste vestiging van Nederland. Gelegen in een klein centrum vol met grachten en terrassen, verstopt tussen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, waar studenten het maximale uit hun studententijd halen. Niet alleen bij hun studie en verenigingen, maar ook bij allerlei besturen en organisaties. De leukste van allemaal? Integrand natuurlijk. 

Met elf ambitieuze parttime bestuursleden zijn wij voortdurend bezig met het slaan van de brug tussen studenten en het bedrijfsleven. Traditioneel gezien door middel van stagebemiddeling, maar de laatste jaren in een steeds grotere mate ook met het organiseren van evenementen. Iedereen houdt zich bezig met accountmanagement, maar heeft ook zijn functiespecifieke verantwoordelijkheden. Sales, Events en bijvoorbeeld Marketing zijn allemaal druk met het zo goed mogelijk vervullen van hun taken.
 
Iedere dinsdag komen wij samen met het bestuur: vergaderen, borrelen en samen eten staan normaliter vast op de planning. Daarnaast komen wij samen met andere Integrandvestigingen en worden er vanuit het landelijk bestuur trainingen, evenementen en borrels georganiseerd. Mocht jij onze hulp nodig hebben of ben jij enthousiast over een eventueel bestuursjaar? Neem dan een kijkje op onze Instagram, Facebook of Linkedin. Een mail naar integrandle@gmail.com kan natuurlijk ook!
        
Telefoonnummer: +31 30 23 42 111