Integrand Tilburg

Myrthe Groenewoud

Voorzitter

Lucas Snijder

Vicevoorzitter

Eline Mimpen

HR Manager

Esmée Teeuw

Student Public Relations

Kiki Vink

University Public Relations
(intern)

Anna Bloemberg

University Public Relations
(extern)

Tommy Lavrijsen

Salesteam

Jip de Boer

Acquisitie

Joey Bastiaansen

Acquisitie

Yoni Kusters

Hoofd Events
 Voorzitter Inhousedagen

Paul van Dommelen

Events

Thijs Lensen

Operations
De vestiging van Integrand te Tilburg telt een twaalfkoppig bestuur aan gemotiveerde en ambitieuze bestuursleden. Normaal gesproken is ons kantoor gevestigd op de zesde etage van de Tias Business School, maar gedurende de COVID-periode werken wij vanuit de sociëteit van T.S.C. Sint Olof. In ons bestuur staat de mix tussen formeel en informeel centraal.
 
Formeel streven wij naar goede prestaties en het behalen van onze targets. Ook kom je in contact met een groot aantal bedrijven, en help je je mede-student in het zetten van de eerste stappen richting het bedrijfsleven. Daarnaast is er veel vrijheid om nieuwe initiatieven en innovaties door te voeren met je mede-bestuursleden, zoals de transitie naar het steeds datagerichter werken. Tot slot, geven we vanuit Integrand Tilburg niet alleen een aantal interessante trainingen aan studenten en verenigingen, maar ontvangen we ook een hoop interessante trainingen van verschillende bedrijven. De functies binnen ons bestuur te vinden zijn die van Voorzitter, Vice-Voorzitter, HR Manager, Events Manager (2x), Sales Manager, Acquisitie Manager (2x), University Public Relations (2x), Student Public Relations en Operations Manager.
 
Informeel zijn er de traditionele woensdagavond; Integrandavondjes, waarbij er elke week een leuke activiteit en/of borrel gepland staat. Daarnaast ga je rond je bestuursjaar een drietal keer op beleidsweekend, bij voorkeur naar een leuke stad ergens in Europa. Heb jij interesse om een jaar lang deel uit te maken van dit hechte bestuur? Terwijl je tegelijkertijd de eerste belangrijke stappen zet in je carrière? Neem dan gerust contact met ons op: tilburg@integrand.nl.
        
Telefoonnummer: 013 466 3192
Integrand Tilburg