WIE IS INTEGRAND?
Integrand is in 1980 opgericht met als doel de overstap van de universiteit naar het bedrijfsleven gemakkelijker te maken voor studenten. Vanaf dat moment slaat Integrand de brug tussen academische studenten en bedrijven. Inmiddels hebben we vestigingen in alle twaalf universiteitssteden en zijn we als stichting uitgegroeid tot de grootste academische stagebemiddelaar van Nederland!
 
WAT KAN INTEGRAND VOOR U BETEKENEN?
Integrand streeft ernaar om het meest professionele studentennetwerk van Nederland te zijn. Dit bereiken wij door op een persoonlijke en toegankelijke wijze ambities van academische studenten en bedrijven met elkaar te verbinden. Wij stimuleren studenten door verschillende mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen ter voorbereiding op hun carrière.
Dit realiseren wij in samenwerking met onze 130 bestuursleden. Zij gaan actief op zoek naar een stagiair(e) die goed bij u past. Bekijk hiervoor onze informatie over stagebemiddeling. Daarnaast organiseren wij carrière-evenementen in samenwerking met bedrijven, zodat studenten met diverse studieachtergronden en bedrijven kennis met elkaar kunnen maken. Voor excellente studenten hebben we talentpools, waarvoor jaarlijks trainingen en evenementen worden georganiseerd. Daarnaast kunnen we uw bedrijf als potentiële werkgever promoten via verschillende online en offline kanalen. Bekijk daarvoor onze adverteermogelijkheden.
 
Heeft u vragen over Integrand en onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u en uw bedrijf verder!

Contactformulier

Naam is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Uw bericht is verplicht.