Ontdek de evenementen van Integrand

Door evenementen kunnen studenten en organisaties elkaar leren kennen. Voor jou kan een evenement de ideale manier zijn om in contact te komen met een bedrijf. Zo kan je op een informele wijze haar cultuur en medewerkers leren kennen. Integrand organiseert zelf ook evenementen waar bedrijven aan deelnemen. Zit er iets tussen voor jou? Schrijf je dan snel in!

Filters

14 resultaten gevonden voor jouw zoekopdracht
Digital Coffee Break - GRADUATE JOBS
Get to know us
31-05-2020
Nog 5 dagen om je aan te melden
Digital Coffee Break - INTERNSHIP
Get to know us
01-06-2020
Nog 6 dagen om je aan te melden
Digital Coffee Break
Leer ons kennen!
01-06-2020
Nog 6 dagen om je aan te melden
BCG is in Town Delft Apply Now
BCG is hitting the road again this year. ‘BCG is in Town’ is giving you the opportunity to get to know Boston Consulting Group in an interactive and unrivaled way – all in your city.
04-06-2020
Nog 8 dagen om je aan te melden
Digitale Inhousedag
Tune in en leer ons kennen!
11-06-2020
Nog 16 dagen om je aan te melden
Inhousedag Talent&Pro
Een dagje meekijken bij hét ontwikkelbedrijf voor professionals in de financiële dienstverlening?
26-06-2020
Nog 31 dagen om je aan te melden
Euclideslaan 2, 3584 BN, Utrecht
Selectiedag Talent&Pro
Kennismaken, solliciteren én een hbo-/wo-traineeship binnenhalen op één dag?
19-08-2020
Nog 85 dagen om je aan te melden
Euclideslaan 2, 3584 BN, Utrecht
Selectiedag Talent&Pro
Kennismaken, solliciteren én een hbo-/wo-traineeship binnenhalen op één dag?
16-09-2020
Nog 113 dagen om je aan te melden
Euclideslaan 2, 3584 BN, Utrecht
Kearney Strategy Day
Are you interested in the world of strategy consulting and curious about what it is like to work at Kearney?
17-09-2020
Nog 100 dagen om je aan te melden
IJdok 21
Inhousedag Talent&Pro
Een dagje meekijken bij hét ontwikkelbedrijf voor professionals in de financiële dienstverlening?
27-09-2020
Nog 124 dagen om je aan te melden
Euclideslaan 2, 3584 BN, Utrecht

Algemeen

Stichting Integrand is er om studenten te helpen bij de oriëntatie op hun carrière. Integrand wordt volledig gerund door studenten met in iedere academische stad een kantoor. Zo kunnen we studenten op een persoonlijke en toegankelijke wijze verder helpen in hun zoektocht naar bijvoorbeeld een stage. Ook organiseren we veel lokale evenementen om studenten kennis te laten maken met verschillende bedrijven.
Als je een account aanmaakt op onze site wordt je zo snel mogelijk benaderd door een van onze bestuursleden om je wensen en vragen te bespreken. We gaan dus meteen van start om jou te helpen!
Alle diensten van Integrand zijn geheel gratis voor jou als student! Van recruitmentdiners tot Inhousedagen, en van stagebemiddeling tot cv-tips en professionele LinkedIn foto's!

Carrière-evenementen

Dat zijn evenementen die je helpen (bij de voorbereiding) een stap verder te komen in je carrière. Deze evenementen kunnen oriënterend, maar helpen ook bij het zoeken naar een stageplek, traineeship of baan.

Een carrière-evenement brengt je direct een stap verder in je carrière. Je kan op een laagdrempelige manier kennismaken met werknemers van een bedrijf en op die manier de bedrijfscultuur leren kennen. 
Op sommige evenementen zijn ook meerdere bedrijven aanwezig zodat je die bijvoorbeeld onderling kan vergelijken. 

We hebben voor iedereencarrière-evenementen. Het kan voorkomen dat een specifiek evenement alleen voor Master studenten is, maar dat zal er dan expliciet bij staan. 

Inhousedagen

Een inhousedag is een dag georganiseerd om een specifiek bedrijf beter te leren kennen. Dit is een dag waarin je het bedrijf, de werknemers en mogelijkheden voor jou binnen het bedrijf leert kennen. Vaak bestaat de dag uit een presentatie, een case en een borrel.
Veel bedrijven uit verschillende sectoren hebben inhousedagen. Kijk op bij onze evenementen om te zien welke inhousedagen in samenwerking met Integrand worden georganiseerd.
Een inhousedag biedt een kijkje in de keuken van een bedrijf. Je spreekt werknemers die je goed kunnen vertellen hoe het bedrijf er van binnen uitziet. Ook is dit een ideale kans om jezelf te laten zien, wat kan leiden tot een stageplek of baan.