Ontdek de evenementen van Integrand

 
 

Filters

9 resultaten gevonden voor jouw zoekopdracht
Integolf: Rechten Top
Sla je slag!
02-05-2024
Inschrijven is alleen vandaag nog mogelijk!
Golfcenter Seve Rotterdam
Brabantse Carrière Dag 2024
Het Carrière Evenement van Brabant
01-05-2024
Nog 8 dagen om je aan te melden
De Harmonie, Tilburg
Integolf: Business
Sla je slag!
03-05-2024
Inschrijven is alleen vandaag nog mogelijk!
Golfcenter Seve Rotterdam
CHALLENGERS ACCEPTED. BUSINESS COURSE
15-17 mei
15-05-2024
De inschrijving is gesloten
Typisch Twents
22-05-2024
Nog 29 dagen om je aan te melden
Drienerlolaan 5
Het Wagenings Event: Green Edition 2024
23-05-2024
Nog 11 dagen om je aan te melden
Hotel de Wereld
Prestatie Generatie
29-05-2024
Nog 29 dagen om je aan te melden
Grote Markt 26, 6511 KB Nijmegen
Techniek op Hakken: Zomereditie 2024
Het landelijk evenement waarbij het maatschappelijke probleem van een tekort aan vrouwen in de technische sector wordt aangekaart.
31-05-2024
Nog 31 dagen om je aan te melden
Fort de batterijen, Nieuwegein
Consultancy op Hakken: Zomereditie
Hét landelijke event voor vrouwen met interesse in de Consultancy!
14-06-2024
Nog 44 dagen om je aan te melden
Rijksstraatweg 20, Utrecht
Virtual Meet Accenture Thursday
Every last Thursday of the month our offices will virtually open doors and welcome individuals with an affinity for technology and digital innovations. It doesn't matter what your background is, we embrace individuals from all walks of life. This event is for example perfect for women looking to enter the job market or seeking a challenge.
29-10-2020
De inschrijving is gesloten
Microsoft Teams

Carrière-evenementen van Integrand: een begrip voor studenten!

De carrière-evenementen van Integrand zijn inmiddels bij vele studenten een begrip! En dat is niet voor niets: het is dè ideale manier om op een laagdrempelige manier in contact te komen met een bedrijf. We organiseren een paar keer per jaar carrière-evenementen en kiezen daarvoor een specifieke sector of doelgroep uit. Er zijn meestal meerdere bedrijven aanwezig en door middel van een bedrijfspresentatie en/of een casus leer je de ins en outs van een organisatie kennen. Zo ontdek je of er iets tussen zit wat jou aanspreekt. Afsluitend is er vaak een borrel/diner met recruiters, jouw kans om te netwerken! Onze evenementen bieden je vele kansen, wie weet mag je op sollicitatiegesprek komen voor een afstudeerstage bij jouw droombedrijf!

Jouw kans om organisaties te leren kennen

De carrière-evenementen kondigen we ruim van tevoren aan op onze site. Laat deze mogelijkheid om organisaties beter te leren kennen niet liggen, het kan je verder brengen bij je zoektocht naar een interessante stageplek. Spreekt het bedrijf je aan? Doe dan zeker mee aan een van de inhousedagen of carrière-evenementen. Maar ook als het bedrijf of thema je niet direct aanspreekt, adviseren wij je om je aan te melden. Je zal er zeker iets van opsteken en die kennis kan je meenemen bij het maken van verdere keuzes voor jouw toekomst. Schrijf je dus snel in!

Algemeen

Stichting Integrand is er om studenten te helpen bij de oriëntatie op hun carrière. Integrand wordt volledig gerund door studenten met in iedere academische stad een kantoor. Zo kunnen we studenten op een persoonlijke en toegankelijke wijze verder helpen in hun zoektocht naar bijvoorbeeld een stage. Ook organiseren we veel lokale evenementen om studenten kennis te laten maken met verschillende bedrijven.
Als je een account aanmaakt op onze site wordt je zo snel mogelijk benaderd door een van onze bestuursleden om je wensen en vragen te bespreken. We gaan dus meteen van start om jou te helpen!
Alle diensten van Integrand zijn geheel gratis voor jou als student! Van recruitmentdiners tot Inhousedagen, en van stagebemiddeling tot cv-tips en professionele LinkedIn foto's!

Carrière-evenementen

Dat zijn evenementen die je helpen (bij de voorbereiding) een stap verder te komen in je carrière. Deze evenementen kunnen oriënterend, maar helpen ook bij het zoeken naar een stageplek, traineeship of baan.

Een carrière-evenement brengt je direct een stap verder in je carrière. Je kan op een laagdrempelige manier kennismaken met werknemers van een bedrijf en op die manier de bedrijfscultuur leren kennen. 
Op sommige evenementen zijn ook meerdere bedrijven aanwezig zodat je die bijvoorbeeld onderling kan vergelijken. 

We hebben voor iedereencarrière-evenementen. Het kan voorkomen dat een specifiek evenement alleen voor Master studenten is, maar dat zal er dan expliciet bij staan.