Stagebemiddeling

Integrand verzorgt al sinds haar oprichting in 1980 stagebemiddeling. Heeft u een academische stagiair(e) nodig? Integrand helpt u met het vinden van de juiste student!
 

Landelijke dekking

Integrand is een studentenorganisatie, gevestigd in iedere universiteitsstad van Nederland. Alle vacatures die openstaan en alle studenten die zich bij ons hebben ingeschreven, zijn te vinden in onze landelijke database. Dit zorgt ervoor dat studenten uit heel Nederland voor uw vacature geworven kunnen worden.
 

Voor en door studenten

Integrand wordt geheel bestuurd door studenten. In totaal zijn 130 bestuursleden actief. Doordat wij zelf onderdeel uitmaken van uw doelgroep, weten wij waar de hedendaagse student naar op zoek is en hoe u hen het beste kunt bereiken.
 

No cure, no pay

Integrand hanteert een ‘no cure, no pay’ beleid. Dit houdt in dat u vrijblijvend een vacature bij ons kunt openzetten. Wij gaan dan actief op zoek naar de geschikte student en daarnaast kunnen studenten zelf via de website solliciteren. U betaalt €560,- excl. BTW wanneer uw vacature via Integrand is vervuld.