Vacature bemiddelingsbureau

Stagiairs kunnen een grote toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf, maar het vinden van de juiste kandidaat is daarbij belangrijk. Toch kan het lastig zijn om een stagiair te vinden die goed bij uw bedrijf past. Daarom helpt Integrand u hier graag bij!
 

Wie zijn wij?

Sinds 1980 streeft Integrand ernaar om bedrijven en studenten met elkaar te verbinden. Dit om de kloof tussen het bedrijfsleven en academische studenten te overbruggen. Inmiddels is Integrand uitgegroeid tot een van de grootste studentennetwerken van Nederland en zijn wij met 130 bestuursleden in de twaalf Nederlandse universiteitssteden gevestigd. Doordat Integrand gerund wordt door studenten zelf, weten wij als geen ander hoe studenten op de juiste manier aan te spreken en waar deze studenten naar op zoek zijn.
 

Wat een stagiair uw bedrijf kan bieden

Een stagiair kan op verschillende manieren een toegevoegde waarde hebben voor uw bedrijf. Zo is een stagiair nog studerende of komt deze net uit de studiebanken. Hierdoor is hij of zij op de hoogte van de meest actuele kennis binnen een bepaald vakgebied. Dit kan nuttig zijn om nieuw verkregen inzichten vanuit de literatuur toe te passen in uw bedrijf. Daarnaast is een stagiair over het algemeen jonger dan de gemiddelde werknemer en heeft deze stagiair relatief weinig werkervaring. Dit maakt het voor een stagiair mogelijk om ergens met een frisse blik naar te kijken, wat uw bedrijf weer kan helpen om routinematige processen op een andere manier te bekijken. Bovendien kunnen stagiairs helpen bij het beantwoorden van specifieke vraagstukken. Daarnaast zijn ze, met hun netwerk van jonge professionals ideaal voor de werving van personeel in de toekomst. Wanneer het van beide kanten goed klikt en uw bedrijf op zoek is naar een nieuwe werknemer dan kan een stagiair hiervoor de uitkomst bieden.
 

De verschillende soorten stagiairs

Er zijn veel verschillen in het soort stage dat een stagiair wil of moet lopen. Zo kan een stagiair dit als verplicht onderdeel van zijn of haar studie doen, maar is het ook mogelijk dat hij of zij vrijwillig werkervaring op wil doen in bijvoorbeeld een tussenjaar. Daarnaast kan de duur van de stage erg verschillen. Bent u als bedrijf op zoek naar een fulltime of liever een parttime stagiair? Voor hoe veel maanden bent u op zoek naar een stagiair? Dit zijn belangrijke vragen waar u van tevoren over kan nadenken voordat u de hulp van een stagebemiddelingsbureau inschakelt. Daarnaast is het goed om u af te vragen wat voor soort stagiair u zoekt. Van welke opleiding/studierichting moet de stagiair komen? Mag het een eerste- of tweedejaars student zijn of bent u op zoek naar een meer ervaren stagiair? Bent u op zoek naar een Hbo- of universitair geschoolde stagiair? De duur, het soort stage, de opleiding en het opleidingsniveau van de stagiair zijn belangrijke onderwerpen om van tevoren goed over na te denken voordat de zoektocht naar een geschikte kandidaat wordt ingezet. Integrand kan u hier als stagebemiddelingsbureau uitstekend bij helpen!

Stagebemiddelingsbureau Integrand vindt de beste stagiair voor uw bedrijf

Is uw bedrijf op zoek naar een geschikte en passende stagiair, maar heeft u relatief weinig ervaring met stagelopers of het zoeken hiervan? Is uw bedrijf op zoek naar een stagiair met een zeldzaam profiel? Of heeft u simpelweg gewoon te weinig tijd om op zoek te gaan naar de juiste stagiair? Wat uw reden ook is, Integrand is het stagebemiddelingsbureau dat u graag van dienst is bij het vinden van de juiste student. Integrand is gevestigd in de twaalf universiteitssteden die Nederland rijk is en heeft hierdoor contact met studenten in het hele land. Deze studenten kunnen aan het begin of einde van hun studie zitten en hebben allemaal verschillende studie-achtergronden. Hierdoor bestaat er een grote kans dat Integrand een passende stagiair voor uw bedrijf kan vinden.

Onze werkwijze

Bij ons kunt u vrijblijvend een vacature uitzetten. Deze vacature zal bij ons op de website geplaatst worden en daarnaast zullen wij ook actief op zoek gaan naar een passende stagiair voor uw bedrijf. Het is voor studenten mogelijk om direct op uw vacature te reageren, maar ook zal Integrand contact opnemen met studenten die een passend profiel voor de vacature hebben. Hierna kan deze student aan uw bedrijf voorgedragen worden. Hierbij heeft u zelf de keuze of deze student het geschikte profiel heeft om deze uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Ook na een sollicitatiegesprek heeft u zelf de keuze deze student aan te nemen of om nog verder te zoeken. Daarnaast werken wij met een no cure, no pay policy. Dit houdt in dat er pas kosten in rekening worden gebracht wanneer de vacature vervuld is. Deze kosten bedragen per vervulde stagevacature €995,- exclusief BTW.

Bent u geïnteresseerd de hulp van een stagebemiddelingsbureau bij het vinden van een passende stagiair voor uw bedrijf? Zet dan nu een vrijblijvende vacature uit! Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Contact

Naam is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Uw bericht is verplicht.