Integrand evenementen

Door evenementen kunnen studenten en organisaties elkaar leren kennen. Voor jou kan een evenement de ideale manier zijn om in contact te komen met een bedrijf. Zo kan je op een informele wijze haar cultuur en medewerkers leren kennen. Integrand organiseert zelf ook evenementen waar bedrijven aan deelnemen. Zit er iets tussen voor jou? Schrijf je dan snel in!

Filters

  • Type evenement
4 resultaten gevonden voor jouw zoekopdracht
Interesseborrel bestuur Integrand 2023-2024 Top
Op zoek naar een uitdaging voor volgend studiejaar? Maak kennis met het full-time landelijk bestuur van dit jaar tijdens deze interesseborrel, geheel vrijblijvend.
08-02-2023
Nog 9 dagen om je aan te melden
Servaasbolwerk
Typisch Twents 2023
Ontdek het Twentse bedrijfsleven!
22-02-2023
De inschrijving is gesloten
Colosseum 65, 7521 PP Enschede
Het Wagenings Event Food Edition 2023
Hét evenement voor ambitieuze studenten in de agrarische en voedingssector!
02-03-2023
Nog 11 dagen om je aan te melden
5 mei plein 1
Case Fondue 2023
Kom in contact met technische bedrijven door middel van interactieve cases en een afsluitende kaasfondue!
30-03-2023
Nog 50 dagen om je aan te melden
Techniek op Hakken 2020
Hét evenement voor technische studentes!
27-11-2020
De inschrijving is gesloten
Mariënhof, Amstersfoort
Wagenings Event the Digital Food Edition 2021
12-01-2021
De inschrijving is gesloten
Interesseborrel Integrand Nederland (3 maart)
Kom te weten of een fulltime bestuursjaar bij Integrand iets voor jou is!
03-03-2021
De inschrijving is gesloten
Interesselunch Integrand Wageningen
Interesse in een bestuursjaar? Kom naar een van onze interesse lunches op 6, 13 & 20 april van 12:30 tot 13:30!
13-04-2021
De inschrijving is gesloten
Typisch Twents
Ontdek online het Twentse bedrijfsleven!
21-04-2021
De inschrijving is gesloten
Twentse Bierbrouwerij, Haaksbergerstraat 51 7554 PA Hengelo
City Competition 2021
De Consultancy wedstrijd van Integrand met Sanofi!
06-05-2021
De inschrijving is gesloten

Algemeen

Stichting Integrand is er om studenten te helpen bij de oriëntatie op hun carrière. Integrand wordt volledig gerund door studenten met in iedere academische stad een kantoor. Zo kunnen we studenten op een persoonlijke en toegankelijke wijze verder helpen in hun zoektocht naar bijvoorbeeld een stage. Ook organiseren we veel lokale evenementen om studenten kennis te laten maken met verschillende bedrijven.
Als je een account aanmaakt op onze site wordt je zo snel mogelijk benaderd door een van onze bestuursleden om je wensen en vragen te bespreken. We gaan dus meteen van start om jou te helpen!
Alle diensten van Integrand zijn geheel gratis voor jou als student! Van recruitmentdiners tot Inhousedagen, en van stagebemiddeling tot cv-tips en professionele LinkedIn foto's!

Carrière-evenementen

Dat zijn evenementen die je helpen (bij de voorbereiding) een stap verder te komen in je carrière. Deze evenementen kunnen oriënterend, maar helpen ook bij het zoeken naar een stageplek, traineeship of baan.

Een carrière-evenement brengt je direct een stap verder in je carrière. Je kan op een laagdrempelige manier kennismaken met werknemers van een bedrijf en op die manier de bedrijfscultuur leren kennen. 
Op sommige evenementen zijn ook meerdere bedrijven aanwezig zodat je die bijvoorbeeld onderling kan vergelijken. 

We hebben voor iedereencarrière-evenementen. Het kan voorkomen dat een specifiek evenement alleen voor Master studenten is, maar dat zal er dan expliciet bij staan. 

Inhousedagen

Een inhousedag is een dag georganiseerd om een specifiek bedrijf beter te leren kennen. Dit is een dag waarin je het bedrijf, de werknemers en mogelijkheden voor jou binnen het bedrijf leert kennen. Vaak bestaat de dag uit een presentatie, een case en een borrel.
Veel bedrijven uit verschillende sectoren hebben inhousedagen. Kijk op bij onze evenementen om te zien welke inhousedagen in samenwerking met Integrand worden georganiseerd.
Een inhousedag biedt een kijkje in de keuken van een bedrijf. Je spreekt werknemers die je goed kunnen vertellen hoe het bedrijf er van binnen uitziet. Ook is dit een ideale kans om jezelf te laten zien, wat kan leiden tot een stageplek of baan.