Integrand evenementen

Door evenementen kunnen studenten en organisaties elkaar leren kennen. Voor jou kan een evenement de ideale manier zijn om in contact te komen met een bedrijf. Zo kan je op een informele wijze haar cultuur en medewerkers leren kennen. Integrand organiseert zelf ook evenementen waar bedrijven aan deelnemen. Zit er iets tussen voor jou? Schrijf je dan snel in!

Filters

  • Type evenement
1 resultaten gevonden voor jouw zoekopdracht
Typisch Twents
Ontdek het Twentse bedrijfsleven!
21-04-2021
Nog 35 dagen om je aan te melden
Twentse Bierbrouwerij, Haaksbergerstraat 51 7554 PA Hengelo
Escape Event
Ontsnap uit de escape room en maak kennis met onze bedrijven!
15-11-2019
De inschrijving is gesloten
Stationsstraat 14D, Tilburg
Consultancy for Charity
Geïnteresseerd in consultancy en bijdragen aan een maatschappelijk doel?
29-11-2019
De inschrijving is gesloten
Amsterdam
Diner op Hakken 2020
Het diner voor vrouwelijk top talent binnen de techniek!
08-01-2020
De inschrijving is gesloten
Utrecht
Wagenings Event Food Edition 2020
14 januari
14-01-2020
De inschrijving is gesloten
Hotel de Wereld, Wageningen
Walters People Sollicitatietraining
20-02-2020
De inschrijving is gesloten
Herculesplein 44, Utrecht
Case Fondue 2020
Kom in contact met technische bedrijven tijdens kaasfonduen!
27-02-2020
De inschrijving is gesloten
Oude Delft 120, 2611 CG Delft - Het Meisjeshuis Delft
Feedback training YSE
Oefen met handige technieken tijdens deze training!
16-06-2020
De inschrijving is gesloten
Sollicitatietraining
Leer in deze interactieve training hoe je een goede brief schrijft en wat de do's & don'ts zijn van een sollicitatiegesprek!
25-06-2020
De inschrijving is gesloten
Online, dus doe mee vanaf jouw favoriete plek in je huis!
CV-tips & tricks training
Leer in deze interactieve training hoe je een goed CV maakt, of jouw CV die extra boost geeft!
30-06-2020
De inschrijving is gesloten
Zoom - dus je hoeft er niet eens de bank voor af!

Algemeen

Stichting Integrand is er om studenten te helpen bij de oriëntatie op hun carrière. Integrand wordt volledig gerund door studenten met in iedere academische stad een kantoor. Zo kunnen we studenten op een persoonlijke en toegankelijke wijze verder helpen in hun zoektocht naar bijvoorbeeld een stage. Ook organiseren we veel lokale evenementen om studenten kennis te laten maken met verschillende bedrijven.
Als je een account aanmaakt op onze site wordt je zo snel mogelijk benaderd door een van onze bestuursleden om je wensen en vragen te bespreken. We gaan dus meteen van start om jou te helpen!
Alle diensten van Integrand zijn geheel gratis voor jou als student! Van recruitmentdiners tot Inhousedagen, en van stagebemiddeling tot cv-tips en professionele LinkedIn foto's!

Carrière-evenementen

Dat zijn evenementen die je helpen (bij de voorbereiding) een stap verder te komen in je carrière. Deze evenementen kunnen oriënterend, maar helpen ook bij het zoeken naar een stageplek, traineeship of baan.

Een carrière-evenement brengt je direct een stap verder in je carrière. Je kan op een laagdrempelige manier kennismaken met werknemers van een bedrijf en op die manier de bedrijfscultuur leren kennen. 
Op sommige evenementen zijn ook meerdere bedrijven aanwezig zodat je die bijvoorbeeld onderling kan vergelijken. 

We hebben voor iedereencarrière-evenementen. Het kan voorkomen dat een specifiek evenement alleen voor Master studenten is, maar dat zal er dan expliciet bij staan. 

Inhousedagen

Een inhousedag is een dag georganiseerd om een specifiek bedrijf beter te leren kennen. Dit is een dag waarin je het bedrijf, de werknemers en mogelijkheden voor jou binnen het bedrijf leert kennen. Vaak bestaat de dag uit een presentatie, een case en een borrel.
Veel bedrijven uit verschillende sectoren hebben inhousedagen. Kijk op bij onze evenementen om te zien welke inhousedagen in samenwerking met Integrand worden georganiseerd.
Een inhousedag biedt een kijkje in de keuken van een bedrijf. Je spreekt werknemers die je goed kunnen vertellen hoe het bedrijf er van binnen uitziet. Ook is dit een ideale kans om jezelf te laten zien, wat kan leiden tot een stageplek of baan.