Integrand evenementen

Door evenementen kunnen studenten en organisaties elkaar leren kennen. Voor jou kan een evenement de ideale manier zijn om in contact te komen met een bedrijf. Zo kan je op een informele wijze haar cultuur en medewerkers leren kennen. Integrand organiseert zelf ook evenementen waar bedrijven aan deelnemen. Zit er iets tussen voor jou? Schrijf je dan snel in!

Filters

  • Type evenement
3 resultaten gevonden voor jouw zoekopdracht
Gronings Groen Consultancy 2023
Ontwikkel jezelf op het gebied van consultancy en duurzaamheid!
08-12-2023
Nog 3 dagen om je aan te melden
Groningsch Odd-Fellow Huis - W.A. Scholtenstraat 21, 9711 XB Groningen
Brabantse Carrière Dag
De Brabantse Carrière Dag biedt jou een laagdrempelige mogelijkheid om in contact te komen met bedrijven die wellicht jouw toekomstige werkplek kunnen zijn. Het evenement legt de nadruk op de Brabantse bedrijfscultuur en laat zien waarom juist hier jouw professionele reis kan beginnen.
10-01-2024
Nog 30 dagen om je aan te melden
De Harmonie, Tilburg
Proef Maastricht 2023
The event for business students in Maastricht
11-01-2024
Nog 24 dagen om je aan te melden
Maastricht
Flourish Your Future 2021
Marketing Edition
03-12-2021
De inschrijving is gesloten
Online
Marry de Gaay Fortman - Boekinterview
27-01-2022
De inschrijving is gesloten
Het Wagenings Event Food Edition
The Food Edition
05-04-2022
De inschrijving is gesloten
5 mei plein 1
Consultancy for Charity April 2022
Wil je kennismaken met consultancy én bijdragen aan een goed doel?
13-04-2022
De inschrijving is gesloten
Maliebaan 55, 3581 CE Utrecht
Future in Finance 2022
Hét evenement voor finance studenten die geïnteresseerd zijn in de M&A sector!
03-05-2022
De inschrijving is gesloten
Parkhaven 20, 3016GM
Typisch Twents 2022
Kom in contact met typisch Twentse bedrijven!
11-05-2022
De inschrijving is gesloten
Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal
City Competition 2022
De consultancy wedstrijd van Integrand met PwC!
11-05-2022
De inschrijving is gesloten
Thomas R. Malthusstraat 5, 1006 BJ, Amsterda

Algemeen

Stichting Integrand is er om studenten te helpen bij de oriëntatie op hun carrière. Integrand wordt volledig gerund door studenten met in iedere academische stad een kantoor. Zo kunnen we studenten op een persoonlijke en toegankelijke wijze verder helpen in hun zoektocht naar bijvoorbeeld een stage. Ook organiseren we veel lokale evenementen om studenten kennis te laten maken met verschillende bedrijven.
Als je een account aanmaakt op onze site wordt je zo snel mogelijk benaderd door een van onze bestuursleden om je wensen en vragen te bespreken. We gaan dus meteen van start om jou te helpen!
Alle diensten van Integrand zijn geheel gratis voor jou als student! Van recruitmentdiners tot Inhousedagen, en van stagebemiddeling tot cv-tips en professionele LinkedIn foto's!

Carrière-evenementen

Dat zijn evenementen die je helpen (bij de voorbereiding) een stap verder te komen in je carrière. Deze evenementen kunnen oriënterend, maar helpen ook bij het zoeken naar een stageplek, traineeship of baan.

Een carrière-evenement brengt je direct een stap verder in je carrière. Je kan op een laagdrempelige manier kennismaken met werknemers van een bedrijf en op die manier de bedrijfscultuur leren kennen. 
Op sommige evenementen zijn ook meerdere bedrijven aanwezig zodat je die bijvoorbeeld onderling kan vergelijken. 

We hebben voor iedereencarrière-evenementen. Het kan voorkomen dat een specifiek evenement alleen voor Master studenten is, maar dat zal er dan expliciet bij staan. 

Inhousedagen

Een inhousedag is een dag georganiseerd om een specifiek bedrijf beter te leren kennen. Dit is een dag waarin je het bedrijf, de werknemers en mogelijkheden voor jou binnen het bedrijf leert kennen. Vaak bestaat de dag uit een presentatie, een case en een borrel.
Veel bedrijven uit verschillende sectoren hebben inhousedagen. Kijk op bij onze evenementen om te zien welke inhousedagen in samenwerking met Integrand worden georganiseerd.
Een inhousedag biedt een kijkje in de keuken van een bedrijf. Je spreekt werknemers die je goed kunnen vertellen hoe het bedrijf er van binnen uitziet. Ook is dit een ideale kans om jezelf te laten zien, wat kan leiden tot een stageplek of baan.