Integrand Wageningen

Leonie de Bruijn

Voorzitter

Ande Chan

Vice Voorzitter en HR Manager

Hannah van Acht

Senior Events Manager

Kim Vijgeboom

Junior Events Manager

Otto Drabbe

Sales Manager

Esther Bos

Marketing Manager

Mees Berendsen

Hoofd Aqcuisitie Manager

Luc Reichart

SPR Manager

Siebrand Lichtenberg

Operations Manager

Welkom bij Integrand Wageningen. Wij zijn een hecht bestuur van negen mensen. Ieder jaar organiseren wij drie evenementen gericht of food, business en sustainability in Hotel de Wereld. Naast de evenementen proberen we de studenten zo goed mogelijk van dienst te zijn in hun zoektocht naar een stage. We geven LinkedIn Workshops, motivatiebrief trainingen en CV checks. Naast de uren van 9 tot 5 die we op kantoor werken, hebben we iedere donderdag werkoverleg waarna we aansluitend een hapje gaan eten en een biertje drinken met z’n allen. Verder hebben we ieder jaar datediner, weekenden weg en leuke activiteiten met elkaar. Wil je meer informatie over Integrand Wageningen? Kom dan een keertje langs bij ons op kantoor of stuur ons een berichtje! 

 

Integrand Wageningen
Generaal Foulkesweg 37
WUR-Gebouw 351 (Kamer 0035)
6703 BL Wageningen
Tel: 031 74 83 121

        

Ga een nieuwe uitdaging aan door vanaf september 2022 een bestuursjaar te doen bij Integrand Wageningen!

Ben jij ondernemend, leergierig en ambitieus? Heb jij zin in een ontzettend leerzaam jaar vol uitdagingen en meer dan alleen met je neus in de boeken zitten? Dan is een bestuursjaar bij Integrand precies wat je zoekt! Wij zijn een landelijke stichting voor en door studenten. We helpen studiegenoten bij hun zoektocht naar een geschikte stage en organiseren carrière-evenementen en inhousedagen.

Tijdens een bestuursjaar bij Integrand Wageningen run je samen met je medebestuurders jouw eigen organisatie!  Je leert om samen te werken met verschillende bedrijven en studenten. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo krijgt ieder bestuurslid verschillende trainingen over teambuilding, sales, coldcallen, het schrijven van een CV & motivatiebrief etc. Je hebt veel contact met bedrijven. Daardoor doe je veel ervaring op binnen het bedrijfsleven en vergroot jij jouw netwerk binnen en buiten Wageningen. 

We werken samen in een hecht team! Waarbij er een goede balans is tussen serieus hard werken en samen veel leuke activiteiten doen. We gaan elk jaar een weekendje weg, vergaderen en eten elke donderdagavond samen, organiseren we een datediner en hebben we een gala.

Interesse in een bestuursjaar? Kom gezellig bij ons langs op kantoor voor een koffietje! Je kunt ons mailen via wageningen@integrand.nl of stuur ons een berichtje via 031 74 83 121.