Integrand biedt voor het voorjaar 2024 een Business Talentpool aan. In deze talentpool zitten dé topstudenten van Integrand binnen deze sector. Het is een selecte groep waarvoor elk jaar speciale trainingen en evenementen worden georganiseerd. De trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, maar ook op specifieke skills die goed van pas komen binnen de business sector.
 
Door de trainingen zul je je verder ontwikkelen op persoonlijk vlak, maar ook binnen de business sector. Tijdens de evenementen ontmoet je verschillende bedrijven binnen de verschillende vakgebieden van business, zoals finance, sustainability en consultancy. Hierdoor krijg je een beeld van hoe de verschillende vakgebieden toegepast worden in het bedrijfsleven, en kom je erachter welk vakgebied je het meest aanspreekt!
Na afloop van het traject van een aantal trainingen en evenementen ontvang je een Talentpool Certificaat. Je kan dus zeker op je cv noteren dat je in de Integrand Talentpool zit of hebt gezeten! 
 
Wanneer je deel uitmaakt van de talentpool, behoor je tot een selecte groep, wat betekent dat je echt uitspringt bij de bedrijven waar wij mee samenwerken. De talentpool biedt hierdoor veel mogelijkheden om je netwerk te vergroten!  Alle activiteiten voor deze talentpool zijn gratis. Echter, ‘onderdeel zijn van’ komt niet zonder verantwoordelijkheden. Het is de bedoeling dat je ook echt deelneemt. De talentpool zal op 15 februari van start gaan, en afgerond worden in juni. De activiteiten gaan ongeveer maandelijks plaatsvinden.

Wil je meer informatie? Neem contact op via talentpools@integrand.nl. Geïnteresseerd? Je kunt je nu inschrijven.
  • Gratis trainingen en evenementen
  • Certificaat
  • (Persoonlijke) ontwikkeling
  • Uitgebreid netwerk

Kom ik in aanmerking voor de talentpool?

De vereisten voor de talentpool zijn als volgt: 
- Je hebt een studieachtergrond in business en je bent derdejaars bachelor- óf masterstudent aan de universiteit; 
- Je staat een 8 gemiddeld; of 
- Je staat een 7 gemiddeld en hebt relevante nevenactiviteiten op je cv staan; 
- Je beheerst de Nederlandse taal.
 
Selectie vindt plaats op basis van cv en cijferlijst.