Evenement bewaren
12-11-2020
Utrecht
De inschrijving is gesloten
Contact
IG&H

E-housedag IG&H

Jouw stem telt, bij ons en bij de klant

Over IG&H

Het is niet alleen wat je meebrengt maar vooral wat je achterlaat. Bij ons én bij onze klanten.

Met authenticiteit lef en vakmanschap streven wij ernaar een onuitwisbare indruk achter te laten door organisaties te verbeteren. En daarmee de hele sector. Werken bij IG&H betekent deel uitmaken van een hecht team van bijna 160 professionals. Met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en continu verbeteren. Je krijgt de kans om impactvolle projecten te doen voor toonaangevende ondernemingen. Geef je het maximale van jezelf dan krijg je bij ons het maximale terug.

 

Bij IG&H zijn we leidend in de digitale transformatie van toonaangevende organisaties in de financiële dienstverlening retail en gezondheidszorg. Vanuit ons inspirerende hoofdkantoor in Utrecht en op de werkvloer bij onze klanten helpen wij hen in hun transitie naar een volledig klantgerichte organisatie. Daarbij stellen wij niet de techniek centraal maar juist de mensen.

 

Mogelijkheden voor starters

Bij IG&H begin je als Business Analyst. In het eerste jaar krijg je veel praktische trainingen en neem je deel aan het Consultant Development Program. Dit programma bevat hard- en softskills trainingen maar ook social events. Elke vier weken is er een sessie op specifieke onderwerpen met alle Business Analysts. Zo krijg je niet alleen een goede indruk van de verschillende sectoren waar wij werkzaam in zijn maar ga je ook aan de slag om jezelf te blijven ontwikkelen tot consultant.

 


Op 12 november zal de e-housedag van IG&H van 10.00 tot 12.00 plaatsvinden! De dag zal beginnen met een algemene presentatie over wat IG&H voor bedrijf is en wat ze precies doen. Daarna zullen ze uitleggen hoe zij in een heel erg actueel probleem, namelijk de landelijke spreiding van de Corona patiënten, als consultant een rol hebben gespeeld. Ze zullen uitleggen hoe zij als hebben kunnen helpen, wat ze hebben geleerd en wat hun ervaringen waren. Er zal na de uitleg ook ruimte zijn om hier vragen over te kunnen stellen. Als laatste zal jij zelf te werk gaan als consultant en een opdracht uitwerken die IG&H heeft opgesteld!Locatie: Online

Tijden: 10.00-12.00

Studierichting: Bèta of Technische studie (bedrijfs)economie management

Studiefase: Bachelor 2 & 3 en master

Voor vragen kun je contact opnemen met de Inhousedagencommissie via: inhousedagen@integrand.nl.