Evenement bewaren
30-10-2020
Hogehilweg 24 Amsterdam
De inschrijving is gesloten
Contact
Young Colfield

Inhousedag Young Colfield

Maak kennis met Young Colfield en leer meer over het Talent Program!

Ben jij geïnteresseerd in Young Colfield en zou je graag meer willen weten over het Talent Program? Meld je dan aan voor de Inhousedag van vrijdag 30 oktober!

Tijdens deze dag kom je veel meer te weten over ons bedrijf! Zo zullen we je uitgebreid vertellen over het Talent Program, ga je in gesprek over de ervaringen van verschillende trainees en kun je sfeer komen proeven op kantoor. Bovendien ga je aan de slag met een echte case die ooit door één van onze trainees als opdracht is gedaan!

 

Wie zijn wij?

Mensen die zichzelf durven te zijn; dat vraagt om moed. En dat is precies waar wij bij Young Colfield naar op zoek zijn! We werken met talenten die niet bang zijn om met hun eigenheid de wereld in beweging te brengen. ​

Dus kijk jij ernaar uit om samen met ons op een ontdekkingsreis te gaan, waar je kennis én gevoel inzet om jouw eigen koers te bepalen? En wil jij het beste uit jezelf halen, terwijl je bij uitdagende opdrachtgevers werkt? Dan is een traineeship bij Young Colfield iets voor jou!

 

Onze Inhousedag

Ben jij al wat verder in je studie (eind bachelor of master) en heb jij interesse in een Multicompany Management Traineeship? Beschik jij daarnaast over een gezonde dosis lef en ambitie? Meld je dan aan voor onze Inhousedag! Wat betreft je studieachtergrond oriënteren wij ons breed. Studies die we regelmatig voorbij zien komen, zijn Bedrijfskunde, Sociale Studies, HRM, Economie & Rechten.

Schrijf je snel in!

11:00 uur         Welkom & Introductie

12:30 uur         Lunch

13:15 uur         Ervaringencarrousel

14:15 uur         Case

16:30 uur         Afsluiting & Borrel