Nestlé Nederland
Nestlé Nederland

Profiel

Bedrijfsinformatie

Over Nestlé Nederland BV

Als 's werelds marktleider op het gebied van FMCG, is Nestlé geliefd om haar vele merken zoals onder anderen Nespresso, Nescafe, Kit Kat en Maggi. Ook zijn wij prominent aanwezig in de dierenvoeding met merken zoals Purina en Felix. Daarnaast is Nestlé bekend van haar babyvoeding zoals NAN Optiro, maar ook water zoals San Pellegrino en Vittel. Binnen Nestlé hebben we inmiddels meer dan 2000 verschillende merken, variërend van wereldwijde bekende merken tot lokale favorieten. We zijn in 189 landen wereldwijd werkzaam en onze 323.000 medewerkers streven samen naar het gemeenschappelijke doel van het verzorgen van een gezondere toekomst en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Nestlé is sinds haar oprichting meer dan 150 jaar geleden gevestigd in het Zwitserse Vevey. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen, waar 500 mensen werkzaam zijn. In onze babyvoedingsfabriek in Nunspeet werken 450 mensen.

Behalve gezondheid van de mens, werkt Nestlé ook graag mee aan de gezondheid van de planeet. Dit doen wij onder anderen door het NESCAFÉ Plan wat zich focust op het respect voor de boeren, respect voor de gemeenschap en respect voor de planeet. In andere woorden: Nestlé's NESCAFÉ koffie is Grown Respectfully.

Voor meer

informatie: www.nestle.nl