Rechten Talentpool

Geïnteresseerd in de advocatuur, het strafrecht of internationaal recht? Dat heeft de Rechten Talentpool en nog veel meer!

In de Rechten Talentpool zitten studenten die bij Integrand zijn aangesloten en vallen binnen de top van het rechten studiegebied. Speciaal voor deze exclusieve groep studenten organiseren wij minimaal twee trainingen en twee evenementen per jaar. Door de trainingen zul je je verder ontwikkelen op persoonlijk vlak, maar ook binnen de rechten sector. Tijdens de evenementen ontmoet je verschillende bedrijven. Hierdoor krijg je een beter beeld bij welk bedrijf je een stage wilt lopen, een traineeships wilt doen of gaat werken. Zowel de trainingen als de evenementen passen we aan op jullie wensen!

Omdat de activiteiten speciaal voor de Rechten Talentpool georganiseerd worden, wordt je per mail op de hoogte gehad van nieuwe trainingen, evenementen of andere sector gerelateerde informatie. Alle activiteiten voor deze talentpool zijn gratis en vrijblijvend. Echter, ‘onderdeel zijn van’ komt niet zonder verantwoordelijkheden. Het is de bedoeling dat je ook echt deelneemt. Je krijgt tenslotte een officieel certificaat wanneer je aan minimaal 3 trainingen en/of evenementen hebt meegedaan. 

Ben jij na het lezen hiervan enthousiast geworden en beschik je over de relevante eisen? Meld je dan hier aan! Voor vragen kun je mailen naar rechtentalentpool@integrand.nl.

Voorwaarden

  • Je hebt een rechten achtergrond
  • Je bent een derdejaars bachelor- of masterstudent
  • Je beschikt over relevante nevenactiviteiten
  • Je staat gemiddeld een 7.0 of hoger
  • Je beheerst de Nederlandse taal